Hamarosan megjelenik a Massive Chalice

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Double Fine körökre osztott stratégiája végre révbe ér, a fejlesztők megerősítették, hogy az XCOM-ra és a Final Fantasy Tacticsre hajazó cím június elején landol a boltokban PC-n és Xbox One-on.

A Double Fine bejelentette, hogy a Massive Chalice június 1-jén hivatalosan is kilép az Early Access-státuszból, a végleges verziót a Steamen és Xbox One-on érhetjük el majd el belőle. A körökre osztott taktikai stratégiában hősök egész generációját irányítjuk, amire szükség is van, hiszen démonok inváziója sújtja a birodalmat.


Ráadásul a rivális nemesi házak Game of Thrones-mintára marakodnak egymással, így először a saját fajunk között kell rendet tennünk.

A játékot nem titkoltan az XCOM és a Final Fantasy Tactics ihlette, a fejlesztéshez szükséges pénzt (1,2 millió dollár) a Kickstarteren kalapozta össze Tim Schafer csapata még 2013 nyarán.

Érdekesség, hogy a Massive Chalice ugyanazt az irányításrendszert és kezelőfelületet használja PC-n és Xbox One-on is.

3.
3.
Shannaro
Nagyon jó játék, nagyon jól tálalva. Csupán két nagy hibáját találtam: az a 300 év nagyon rövid, és az a 10 vagy mennyi parcella nagyon kevés. De akkor is az egyik legjobb körökre osztott taktikai szerepjáték, amit eddig játszottam.

El tudnék viselni egy folytatást.
2.
2.
Shannaro
Újabban nagyon rá vagyok kattanva a rogulike játékokra, meg az ilyen kisebb címekre. Én szeretettel várom.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Ez a generációkon átívelő játékmenet nagyon jó dolog, főleg amikor most olvastam, el is kezdett érdekelni. De az egész játék valahogy nagyon minimalista, nem 1,2 m $-os érzést kelt. Okostelefonon pötyögném, de igy meglátva már nem ölném bele az itthoni időmet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...