Massive Chalice MAC, PC, XBOXONE

A Double Fine taktikai, körökre osztott fantasy stratégiája, amit a rajongók pénzéből kalapálnak.
1684251057

Ezek a játékok jönnek még májusban a Game Passbe

A Microsoft elárulta, hogy milyen címek érkeznek május hátralévő részében az Xbox és PC Game Passbe. Az igazi nagyágyú a FIFA 23 lesz, de a többi játék is bőven megér egy misét, vagy egy próbát.
1596304800

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.
1434915960

Massive Chalice teszt

Közeleg a sötétség. Idegen seregek marják birodalmunk határait, erejük földöntúli, vérszomjuk megállíthatatlan. A cadence harcosai egyetlen dolog miatt vannak itt. Pusztítani. És csak egyetlen ember állíthatja meg őket.
1432879241

Itt van a Games with Gold júniusi kínálata

A következő hónapban is három ingyenes játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetői, illetve a promócióban áprilisban debütált Pool Nation FX továbbra is elérhető lesz. Jön a Massive Chalice és a Thief.
1431856803

Hamarosan megjelenik a Massive Chalice

A Double Fine körökre osztott stratégiája végre révbe ér, a fejlesztők megerősítették, hogy az XCOM-ra és a Final Fantasy Tacticsre hajazó cím június elején landol a boltokban PC-n és Xbox One-on.
1416819648

Leépítések a Double Fine-nál

Miután egy be nem jelentett projektet törölt Tim Schafer csapata, kénytelen volt elbocsátani 12 fejlesztőt. A vezető szerint egy ilyen döntés balszerencsés, de kénytelenek voltak meglépni, hiszen nem találtak hozzá kiadót.
1407850200

GC 2014: Montázs az ID@Xbox címeiről

Az Xbox One platformra folyamatosan érkeznek a független fejlesztők játékai, melyekből egy rövid, valamivel több mint kétperces összevágást láthattok. A bőséges felhozatalban érkezik többek közt a Space Engineers portja is.
1369990853

Massive Chalice - a Double Fine taktikai stratégiája

Bemutatkozott a Double Fine legújabb projektje, amely a Kickstarteren tör babérokra. A Massive Chalice egy taktikai elemekkel megspékelt, körökre osztott fantasy stratégia lesz PC-re, Linuxra és Macre.