Umbra - új akció-RPG készül a CryEngine-nel

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Umbra egy vérbeli felülnézetes akció-szerepjáték lesz a SolarFall Games gondozásában. Az apokaliptikus fantasy világban játszódó produktum látványáért a CryEngine legfrissebb verziója felel.

A független SolarFall Games egy nyitott világú akció-szerepjátékon dolgozik, amit éppen a világvége marcangol darabokra. Hősünk különféle apokaliptikus formákat ölthet, fejlesztés után lángokból álló szárnyat növeszthet, tűzlabdákat hajigálhat és hasonlók.


Az Umbrában nem lesznek karakterosztályok, csupán három erőforrásra kell figyelnünk: a rage-re, az állóképességre és a manára. Ezek kölcsönhatásban állnak egymással és fontos egyensúlyt képeznek a játékmenetben.

A lootolásnak természetesen fontos szerepe lesz, véletlenszerű mágikus bónuszokat adó páncélokat és fegyvereket zsákmányolhatunk a megölt ellenfelek után. A készítők fejlett craftolási rendszert és elpusztítható környezetet ígérnek. Akár komplett falukat is eltörölhetünk a föld színéről. A kevésbé gonosz karakterek saját házat építhetnek. A Kythera névre keresztelt M.I.-rendszer bármilyen fizikai változáshoz alkalmazkodik a világban.


Ha a kért összegnél (225 ezer dollár) több gyűlik össze a minap indult Kickstarter-kampányban, akkor a fejlesztők dungeon-kihívásokat és multiplayert is beépítenek a játékba. Legjobb esetben kooperatív és kompetitív PvP módok is bekerülnek a kalapba.

Ha a SollarFall sikerrel jár, az Umbra PC-re és Linuxra készülhet el.

16.
16.
#15: De attól még hülyeség...
"four little monkeys jumping on the bed..." :D
15.
15.
Stranger
#14: Egyébként kickstarteren a fejlesztők írták így. Ez van.
14.
14.
Tanuljátok már meg végre, ( rendszeresen ismétlődő hiba ), hogy a PC és a Linux az két különböző dolog. Olyan, mintha a hasmenést hasonlítanátok a naplementéhez.

A PC ( personal computer ) egy platform, gyűjtőnév . a Linux meg egy operációs rendszer. Semmi köze a kettőnek egymáshoz ( ha csak annyi nem, hogy PC-n mint platformon futhat Linux is, szóval úgy hülyeség amit írtok, ahogy van... :)))
13.
13.
crytek
2 éve készül és csak most kerül kickstarterre érdekes.Biztos no money.
Remélem meglesz a cash
12.
12.
-Cash-
Nekem beadja (mint anyád a derekát). Na jó annyira azért nem, de kiváncsi vagyok.
11.
11.
markoci555
Rombolható környezet, hol?
10.
10.
DON GONDOCS
Nekem a Darksiders ugrott be. bírom ezeket a HnS játékokat, főleg ha kellő motivációval is bírnak a küldetések.
9.
9.
Drazhar
Nekem bejön, várom :)
(Sajnos a 9$-os csomagot elvitték már, pedig abban járt volna egy digitális példány, ennyit látatlanban is megért volna)
8.
8.
dzsiádzsó
#4: Láttunk már rosszabbat, sokkal nagyobb kiadótól, tekintve a csapat múltját és méretét egész pofás kis játék, pont PC-re való.
7.
7.
dzsiádzsó
#5: Ismerem de a techdemo azért sose adja vissza egy játék valós kinézetét, persze öröm látni mire lenne képes a motor, de igazából mire a hardverek kihajtanák, már UE5 lesz a játékok alatt.
5.
5.
Formula1fanatic
#1: "jó lenne már valami igazi teszt lássuk mit tud mozgásban a képernyőn a cucc ne csak utubeon." Ha nem is játék de érdemes letölteni(Unreal Paris) kipróbálható tech cucc, ennél jobb grafot én még nem láttam mozgásban :D: http://www.benoitdereau.com/
4.
4.
godach
Nekem annyira nem lenyűgöző, ez a Hold fizika :/
3.
3.
Red-E-Kamp Van
Na legalább így kéne kinéznie a Massive Chalicenek.
Illene hozzá.
Erre pedig 225 ezret kérnek. Remélem sikeres lesz!
2.
2.
zsocc-nrg
Ez fasza lesz :) Az ilyesmi jöhet minden mennyiségben!
1.
1.
dzsiádzsó
Kicsit LOTR hangulata van, bár a pocsék zenével azt is agyon csapják, reméljük KS kampányból jut audio-s munkatársak alkalmazására is.

Én személy szerint ilyenkor örülök, hogy a Cry, meg UE-n könnyen használható, bár mindig látszik amikor ezekkel készül egy játék, kicsit kicsinálja az egyedi látványvilágot, azt iis szeretem, ha külön grafikai motort írnak egy játéknak, persze kis csapatoknál ez tényleg lehetetlen. Egyébként eddig az UE egész szépen muzsikál, tök jó dolgokathoznak ki belőle, de bár indi címen kívül még nem nagyon láttuk komoly cucc alatt, jó lenne már valami igazi teszt lássuk mit tud mozgásban a képernyőn a cucc ne csak utubeon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...