Wolcen: Lords of Mayhem PC

A SollarFall Games apokaliptikus nyitott világban játszódó akció-RPG-je.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Három percig akcióban a Wolcen: Lords of Mayhem

Vadonatúj gameplay videót kapott a Wolcen stúdió CryEngine grafikusmotort használó alkotása, melyet már ki is próbálhatunk a Steam Early Access-rendszerében. Ezúttal a Wrath of Sarisel játékmód mutatkozik be.

Wolcen: Lords of Mayhem - trailer a béta örömére

Lassan három éve korai hozzáférésben van a CryEngine-nel hajtott Wolcen: Lords of Mayhem, ám a fejlesztő nemrégiben jelentős mérföldkövet ért el: elstartolt a tartalmilag megújult bétaváltozat. Lássuk az új trailert!

Wolcen: Lords of Mayhem - közeleg a béta

Noha a CryEngine-nel hajtott akció-RPG rengeteget fejlődött a 2016-os Early Access-változat premierje óta, csak idén szeptemberben érkezik a bétaverzió. Ennek örömére a fejlesztők egy csinos előzetessel készültek.

Jól halad a Wolcen: Lords of Mayhem fejlesztése

Hosszas hallgatás után ismét életjelet adott magáról a tavasz óta korai hozzáférésben kipróbálható Wolcen: Lords of Mayhem. A Diablo és a Path of Exile szerelemgyerekéről még mindig nem tudni, mikor jelenik meg.

Nevet váltott az Umbra

Emlékeztek még a Solarfall Games bámulatosan kinéző akció-RPG-jére, az Umbrára? Nos, a játék immáron Wolcen: Lords of Mayhem néven fut, és március végén érkezik a korai hozzáférésű változat.

Umbra - új akció-RPG készül a CryEngine-nel

Az Umbra egy vérbeli felülnézetes akció-szerepjáték lesz a SolarFall Games gondozásában. Az apokaliptikus fantasy világban játszódó produktum látványáért a CryEngine legfrissebb verziója felel.