Csütörtökön mutatkozik be az új Need for Speed

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts a Need for Speed hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg, hogy csütörtökön formálisan is bemutatkozik a sorozat új darabja. A találgatások szerint a franchise sikeres Underground-szériája tér vissza.

Május elején jelentettük, hogy az Electronic Arts az aktuális pénzügyi beszámolóján erősítette meg, hogy idén új epizóddal tér vissza a Need for Speed-sorozat.

A hivatalos bejelentésig az E3-at se kell megvárnunk, az EA ugyanis ma a játék hivatalos Facebook-oldalán megerősítette, hogy most csütörtökön lerántják a leplet a svéd Ghost Games legújabb fejlesztéséről. Egyelőre csak egy sejtelmes fotónk van, ami alapján a rajongók úgy vélik, egy vadonatúj Underground van készülőben.

60.
60.
DON GONDOCS
#58: Ők jobban tudják. Meg ezt több remasteredre rá lehet sütni.
59.
59.
SP4C3F0X
Nem hiszem hogy egy új Underground már überelni tudja a korábbiak sikerét. A 2000-es évek elején volt mámor ez a tuningolósdi, amikor kijött a Halálos Iramban c. film. Azóta meg már ezer változatban láttunk hasonlót. Az autós játékokból nem nagyon lehet már többet kihozni. Esetleg ha valami történetet vinnének bele.
58.
58.
SP4C3F0X
#57: Rivals-ból minek remastered? Még ki se hűlt.
57.
57.
DON GONDOCS
Vagy jön az igazi trolkodás nfs Most Wanted vagy Rivals remastered
56.
56.
rocket182
#52: Szubjektív vélemény kissé tételesen.:

- Hol van a Peugeot 206 ?????? ( persze ez nem helytálló hiszen eddig nem jött ki UG edition de remélem benne lesz )
- Mit tuningoljak a Koenigsegg-en vagy a Lambon vagy a Paganin vagy a stbstbsbts-n ?
- Hol vannak az utcai autók amik szerintem a feelinget adják ?!?!?!?!?!?!?! ( ILLEGÁLIS UTCAI AUTÓVERSENYZÉS......!.... EGYEDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUTÓKKAL!..... McLaren MP4-12C az egyik kedvencem gyönyörű ÚGY AHOGY VAN A TÖBBIVEL EGYÜTT.... más szinekben más felnivel aztán nagy az egyediség mondhatom.)
- Mi lenne az újítás roncsderbi? félig rali mint a The Crew-ban ?
- Tulajdonképpen emlékszik még itt valaki miről is szól az Underground? VAGY MIRE utal a név maga.
- Mitől lesz ez Underground ?! Metró síneken kell majd kacsázni...
55.
55.
kopic
#54: Köszönjük !:)

Hirhez: En nem szeretem a kocsis játékokat, szval az egesz nem erdekel.:D
54.
54.
barackostej
#16: Szia,

Nem töröltem a képet, mivel - ahogy arra többen is utaltak a közösségből - messze áll attól, hogy obszcénnek vagy ízléstelennek nevezzük. Ez az oldal gamereknek szól, nem pedig gyerekeknek, és a logikádat követve rengeteg trailert és játékmenet videót sem közölhetnénk le.

Ennek ellenére a többi kömmentelőnek nem kellett volna ilyen csúnyán kifütyülnie téged, azonban a köpködésre te is köpködéssel válaszoltál, emellett elég lekezelő is voltál.

A nem témába vágó kommenteket törlöm, a továbbiakban maradjunk az NFS-nél.
52.
52.
Wolverine
Én azt gondolom ez az új rész egy "all in" lesz, ami a legsikeresebb NFS-ek elemeit összegyúrja, úgy ahogy azt a rajongók is elvárják. Az hogy mi lesz a neve sztem lényegtelen, viszont az underground stílus az jelen lesz az tuti, újra nagy hangsúly lesz a tuningoláson, visszatérnek a drift és drag versenyzési lehetőségek és valszeg az autóknak is elég széles palettája be fog kerülni a körbe, hogy mindenki a maga igényeit kielégíthesse.
Az ea persze biztos meghinti majd néhány újdonsággal is a játékot, szóval most azt gondolom végre helyére kerülnek a dolgok és kapunk egy nagyszabású NFS-t, ami már el is várható 2 év és megannyi gyenge próbálkozás után.
Az persze más kérdés, hogy ha ez most ütni is fog, merre és hogyan tovább, mert az emberek mindig valami új áttörést várnak.
51.
51.
piskóta
#50: Naná, hogy meg voltak :) Az volt a játék legjobb része. Valami ilyesmit várnék az új NFS-től is, de ilyen úgy sem lesz.
50.
50.
Stranger
#49: MoH Warfighter autós részei megvoltak? Azok is nagyon hangulatosak, jobb lett volna ha az egész játék autókázásból áll. :D
49.
49.
piskóta
Új NFS? Kíváncsian várom. Nagyon remélem, hogy hagyják a régi, unalmas receptet és valami történet alapú résszel fognak előrukkolni, mert ez a "kerülj a lista elejére, légy te a legjobb" dolog nálam már dögunalom. Utoljára akkor élveztem "autós" játékot, amikor a BF4-ben a kampány elején, az építkezésről kellett menekülni egy helikopter elől. Na az nagyon bejött, kár, hogy csak 3-4 percig tartott.
40.
40.
manderel
#37: Nekem személy szerint, nagyon tetszett a Carbon. Az összes NFS közül azzal játszottam legtöbbet. Nem bánnám ha ahhoz jönne folytatás.
37.
37.
Red-E-Kamp Van
#: Az Undergroundok nagyon szerethetőek voltak, még a Carbon-t mindenki csak a jóindulat miatt szerette elsősorban.Akkor még nem volt divat a pofánköpés.
Na meg mindenki azt szajkózza, h. új Undergroundot akar, nem Carbont, így én is ebbe a táborba tartozom.Bár a Porsche nem épp egy Underground autó.
31.
31.
rocket182
Számítsatok a legroszabbra és akkor nem ér meglepetés.
24.
24.
shooter1234
A képnek tényleg carbon hangulata van, de remélem ha nem is underground lesz, azért lesz majd benne egy jóféle tuningrendszer és az irányítást sem rontják majd el.
21.
21.
Neo1989
#12: FH 2 után kíváncsi leszek h mire futja.
Sajna az NFS ma már nem a legjobb széria az Underground 2 volt az utolsó nagyobb áttörésük. Meglátjuk ebből mi lesz.
16.
16.
imchristailor
Kedves Adminok!

Kérném, hogy abban az esetben, ha az Angelwing nevű felhasználó (a masodik kommentelo) nem valtja le a képét, akkor bannoljatok az oldalrol. Egyrészt, ha a kommenteket olvasom nem ilyen képeket akarok nezegetni, másreszt valószínűnek tartom, hogy ezert nyugodtan megbuntethetik az oldalt, hiszen sehol nem kerdezitek, hogy elmultam-e 18.

Elore is koszonom az egyuttmukodest,

Egy lelkes olvasótok
15.
15.
tupaccc
Itt a kep kicsit felturbozva. Nekem nagyon Carbon hangulatu, de majd kiderul:
https://pbs.twimg.com/media/CFTcvkoUUAAHQVm.png

Amugy nagy trend nfs-t szarozni, csakugy mint a cod-ot. Pedig ezek aranybanyak, hulyek lennenek abbahagyni. Es egyre tobb jatek csatlakozik hozzajuk, mint pl AC szeria.
Viszont hate mogott latni kellene es beismerni, hogy vannak jol sikeredett reszei is - a regiekkel semmi bajom nem volt, porschet is szerettem, de ott volt az underground, carbon, most wanted, hot pursuit. Ujabbak kozul a shift, az uj hot pursuit, de meg a Rivals is nagyon jo lett.
Bar hiaba hagytak ki egy evet, ez az ev nagyon eros - Driveclub, Forza, Forza Horizon, The Crew, Carmageddon, Project Cars...

14.
14.
Kocsis92
#3: szinte mindegyik nfs pénzügyi siker volt :) lehet nem volt jó játék, de a pénz az jött
13.
13.
Aanash
Nekem speciel a Rivals bejön.
12.
12.
JackBauer
#3: Viccelsz? Ez az új NFS tuti siker lesz, az emberek kivannak éhezve.
11.
11.
strike19
Én régóta nem játszottam az NFS-el.Az új MW kipörgettem és szerintem nem rossz.
Igaz .hogy ez már nem NFS hanem inkább Burn Out,
De én is örülnék egy Underground feldolgozásnak.
10.
10.
DON GONDOCS
A Run meg a Hot Pursuit jó volt, de a többi hulladék. HA jön az új rész remélem a Most Wanted és a Run-t veszik alapul.
9.
9.
jungleist
Nem volt szó valamikor egy mobilos NFSről is? Azt végül nem adják ki?
7.
7.
amperovszki
#6: sőt, mit péntektől, inkább szerdától :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...