Casey Hudson a Microsofthoz igazolt

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 19.
  • Hír
Link másolása
Egy év szünet után a BioWare veteránja immáron kreatív direktorként tetszeleg a Microsoft Studiosnál, Casey Hudsonra a cég AR-részlegénél számítanak, szakértelmét a HoloLens-projekten kamatoztathatja.

Casey Hudson 16 hosszú évet töltött el a BioWare-nél, ahol olyan játékokért felelt, mint a Dragon Age-, vagy a Mass Effect-sorozat. A stúdiótól 2014 augusztusában távozott, mondván a jól megérdemelt pihenés után új kihívásokra vágyik. Nos, kilenc hónappal a távozása után Hudson megtalálta a számára ideális munkát: a Microsoft Studioshoz igazolt.

Az Xbox Wire bejelentése szerint az úriember feladata elsősorban a HoloLens-élmény feletti kreatív munka lesz és az ehhez kapcsolódó új PC-s és xboxos játékok készítésében vesz részt.  Hudson nagy reményekkel tekint a virtuális valóságra, ezt már az elmúlt években is hangoztatta. Szerinte a Microsoft-féle AR-szemüveg meghatározó lesz a következő esztendők során és megtiszteltetésnek érzi, hogy egy tehetséges csapattal dolgozhat.

Azonban nem Hudson lesz az egyedüli szakember, akire a Microsoft számít a kiterjesztett és virtuális valóságot ötvöző HoloLens-projekt kapcsán. A cég ígérete szerint a következő hónapokban több meglepő átigazolásra számíthatunk majd.

1.
1.
attila4545
Szerencse ,hogy a VR cuccoknak nincs befejezése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...