A legújabb Project Offset videó! - Videók lokálban

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 25.
  • Letöltés
Link másolása
Az utóbbi trailer-áradat kellős közepette összeszedtük a legfrissebb látnivalókat, s felnyomtuk őket szerverünkre - tessék-lássék!
Az utóbbi trailer-áradat kellős közepette összeszedtük a legfrissebb látnivalókat, s felnyomtuk őket szerverünkre - tessék-lássék! Érkezett videó a Cossacks II második részének kiegészítéséről, a Battle for Europe-ról: igazán hangulatos filmecskét láthatunk, jó tudni, hogy mit csinálnak a GSC-s srácok a S.T.A.L.K.E.R. helyett/mellett. Letölthettek egy hangulatos Urban Chaos trailert is: e játék kizárólag konzolokra jelenik meg FPS mivolta ellenére. Végül érkezett egy X-Men 3 előzetes is, mely Silver Samurai kollégát mutatja be Nektek. Essetek neki a letöltéseknek, s persze "A nap videója" ajánlónkat is tekintsétek meg alant!
A nap videója
Project Offset
GDC 2006 Trailer

Végre megérkezett az idei GDC-n bemutatott Project Offset trailer szép, viszonylag jó felbontású változata. Aki nem látta volna a kamerával felvett filmecskét, kötelező jelleggel töltse le a videót. Ilyen grafikát még nem láttunk, kérem szépen!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...