Urban Chaos: Riot Response

A nagysikerű Urban Chaos folytatása, melyben dögös afro főhősnőnkkel kell szembeszállni a bűnözők ellen. A nemes cél érdekében olykor nekünk is törvénytelen útra kell lépnünk...
Típus: 3. személyû akció

Több mint 1,5 millió Hitman: Blood Money kelt el

Meglódult az utóbbi időkben az SCi szekere: az Eidos kiadót is birtokló cég bejelentette, hogy két játéka már a (több)milliomodik eladott példányszámon van túl.

Jövő heti játékmegjelenések

Nem lesz valami izgalmas a jövő hetünk, de azért lesz Alliance, OutRun 2006, Rise & Fall, Street Fighter, Urban Chaos, és MotoGP 06 is. Lássuk a teljes listát!

Hétfő délutáni galériamánia

Képügyileg elég unalmasan indul a hétfő. A mai felhozatal: Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, Dark Messiah of Might and Magic és Urban Chaos. Ellenőrizzétek!

A legújabb Project Offset videó! - Videók lokálban

Az utóbbi trailer-áradat kellős közepette összeszedtük a legfrissebb látnivalókat, s felnyomtuk őket szerverünkre - tessék-lássék!

Mai képeink - Büntető God of War II. shotok!

Újfent körbelestünk a világhálón, elővettük kapcsolatainkat, s összegyűjtöttük a legfrissebb képeket - a felhozatért erre tessék...

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

Urban Chaos: Riot Response - törölve

Szomorú hír az Urban Chaos rajongóknak, hogy az Eidos törölte a játék PC-re, Playstation 2-re és Xbox-ra is készülő folytatását, a Riot Response-t.

Kedd esti galériamánia

Ma este is hatalmas adag képpel bővültünk. Van itt Dark Messiah, Ghost Recon 3, SiN, Splinter Cell, Superman, Test Drive, The Elder Scrolls és még rengeteg édesség.

Urban Chaos: Riot Response - hivatalosan is

Az Eidos hivatalosan is bejelentette az Urban Chaos: Riot Response című játékuk készülését, azonban van egy kis csalás a dologban...

Készül az Urban Chaos: Riot Response

Folytatódik az 1999-ben PC-n és PSX-en is hódított Urban Chaos. A játék jogait az SCi vásárolta fel és jelenlegi tervei szerint egy überbrutál PS2 exkluzív folytatást tervez.