Tíz év után tér vissza a Cossacks

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R.-t is jegyző GSC Game World kora délutáni bejelentése szerint még idén trilógiává bővül a Cossacks-sorozat. A harmadik rész leginkább a 2001-es eredeti epizód remake-je lesz.

A GSC Game World bejelentése szerint a Cossacks 3 a 2001-ben megjelent Cossacks: European Wars modern feldolgozása lesz. Az ígéretek szerint realisztikus golyó- és ágyúgolyófizikát, csúcs grafikát, 12 játszható nemzetet és 5 egyjátékos kampányt tartalmaz majd az új rész. A fejlesztők állítása szerint grandiózus, akár egyszerre 10 000 egységet is felvonultató, 17. és 18. századi, európai összecsapásokban vehetünk majd részt. 


A több mint másfél éve készülő játék a tervek szerint október és december között jelenik meg, PC-re, Mac-re és Linuxra.

12.
12.
Lorthirash
Nagyon hasonlít Age of Empires-re kíváncsian várom
10.
10.
Doncyke
#8: Szerintem inkabb hasonlit AoE-re, csak itt nem 200 a maximalis egysegszam, hanem 10.000. De mar az elozo reszekben is 8000 volt, ha jol emlekszem.
9.
9.
Gerovner
Kiadtak ebből itthon egy anthologyt. Csak egy ezres. Szerintem érdemes beszerezni.
8.
8.
manderel
Nem játszottam az előző részeivel, de olyannak tűnik mint a Stronghold Crusader. Tényleg olyan? Mert akkor felkerül a kívánságlistámra.
7.
7.
Red-E-Kamp Van
na ez nagyon jó.
az előző részei mind megvannak és nagyjából más stratégiai játék nem is köt le különösen, csak a cossacks. ezzel lesz egy két köröm, remélem!
6.
6.
LeBlanc
#1: azokból még az is sok :S
5.
5.
Prax
Egy hete játszottam a legutóbbi résszel, hát mit ne mondjak a random mapon való játékról. Annyi az egész,hogy elkezdesz építgetni, termelni, toborozni, aztán hopp, jön az AI, megkerülve a sereged, és szépen egy gyors egységgel végig elfoglal minden épülete/parasztot. Ha megpróbálod visszafoglalni, akkor kapsz rá egy "delete" parancsot úgy 90%ban, és rip :D remélem ez már nem lesz benne, legalább az instant elfoglalás ne.
4.
4.
razipapi
#1: Mint az Empire : Total War ban*
2.
2.
JBoy
Menj már, hát ez nagyon jó hír! Várom nagyon, gyerekkorom kedvenc játéka volt a Cossacks. Akkoriban Cossacks, Half-Life1, Age of Empires 1, Red Alert 2 volt nálam az etalon. :D
1.
1.
mestermagyar
Magyarok? Phijj ugyan majd kapunk egy teljesen német nyelven és akcentussal karattyoló közepes erejű huszár-unitot az osztrákokon belül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...