Moonrise - szerdán érkezik az Early Access verzió

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 25.
  • Hír
Mint tudjuk, a State of Decay fejlesztője egy Pokémon ihletésű szerepjátékon dolgozik. A Moonrise május 27-én végre játszható formába kerül PC-n és Macen, hiszen elstartol a korai hozzáférésű változat a Steamen.

Az Undead Labs free-to-play alkotása a korábbi hónapokban zárt bétafázisban leledzett, de május 27-én végre megjelenik az Early Access verzió. A beugró 14,99 dollárt kóstál, de ezért a pénzért egyedi teremtményeket kapunk, valamint némi ingame költőpénz, booster és drágakő vándorol a zsebünkbe.

A Moonrise egyébként egy valós idejű taktikai szerepjáték, melyben különféle lényeket küldhetünk csatába egymás ellen. Kalandunk során új kreatúrákat gyűjthetünk, mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik és részletesen testreszabhatóak.

Habár a State of Decay fejlesztője elsőként mobilokra szánta a Moonrise-ot, az első játszható verzió PC-re és Macre készült el.

3.
zsocc-nrg
Ez marha jónak tűnik, tuti kipróbálom. Egyébként az lenne igazán fasza ha Wii U-ra is kihoznának egy normális Pokemon RPG-t mint ami a kézikonzolokon van csak épp ütős grafikával és az összes eddigi Pokemonnal, tuti lenne benne pár 100 órám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...