Disztópikus jövőben játszódó játékot teasel a 2K

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Advent technológiája egy szebb jövőt ígér. Egy éhezés, szenvedés és betegségek nélküli jövőt. Olyat, amiben a tudománynak köszönhetően milliók élhetnek majd jobb életet. Mások viszont egészen máshogy látják a jövőt...

Múlt héten tartotta aktuális pénzügyi beszámolóját a Take-Two, ahol a befektetők számára legfontosabb számadatok mellett azt is megerősítette a kiadó, hogy hamarosan bemutatják legújabb AAA-kategóriás játékukat.

Nagyon úgy néz ki, hogy a leleplezés már az E3 előtt kezdetét veszi, a Twitteren ugyanis felbukkant egy Advent néven futó projekt, ami egy disztópikus jövőben játszódik. Az Advent egy tudományos, génterápiával is foglalkozó szervezetet takar, akik a jobb és szebb jövő érdekében azt hirdetik, egyetlen oltással milliók életét tehetik jobbá. A titkos szervezet egy éhezés, szenvedés, háborúk és betegségek nélküli jövőt ígér, de nem csak a kiváltságosoknak, hanem mindenkinek. Hackerek egy csoportja azonban azon fáradozik, hogy felnyissa az emberek szemét, így különböző üzenetek formájában igyekeznek feltárni az igazságot.

A bejelentéssel egyszerre indított honlap további érdekességeket is rejt.

13.
13.
Kocsis92
#11: a játék egyetlen hiábja az volt szerintem, hogy összefűzte a 2 rész történetét. megkellett volna hagyni két külön párhuzamos univerzumnak néhány közös ponttal, ami minden játékban visszatér, és remélem így is folytatják vele :)
12.
12.
zsocc-nrg
#10: Szerintem sem gond mert igaz hogy az Infinite kerek egésszé tette a történetet de valójában a végén ugye kiderült hogy végtelen számú párhuzamos univerzum lehetséges (remélem hogy mindenki végigtolta :/ ) így akárhol játszódhatna a következő rész. Én egy új Bioshock-ra mindig vevő vagyok mert mindhárom játék fantasztikus volt és bár sokaknak nem tetszik, szerintem a Ken Levine nélkül készült 2. rész is marha jó lett.
11.
11.
#10: "Persze ha egy esetleges folytatást mégis jól meg tudnának oldani, nincs gond" - efölött átfutottál? :D A baj az, hogy nem tudnának már az elvárásoknak megfelelni szerintem. Kitalálhatnak akármilyen szórakoztató történetet, véleményen szerint sok ember gondolja majd úgy, hogy "az Infinite multiverzumos mindfuckja azért durvább volt". Ezért találjanak ki inkább valami újat, aztán azt még tudják később fokozni.
10.
10.
Kocsis92
#8: miért baj ha kiadnak egy újabb, remek történettel rendelkező játékot, aminek bennevan a nevében hogy bioshock, is csak annyi a köze az előzőkhöz, hogy egy fura városban játszódik fura körülmények között 5*os körítéssel?
9.
9.
markoci555
Én még csak az első részével nyomtam a Bioshock-nak, de ha én arra a játékra néztem akkor rögtön a valóságtól elrugaszkodottság tükröződött. Ez meg csak simán egy modern város, nem számítanék bármiféle Bioshock-ra
8.
8.
Szerintem nem kell új Bioshock. Jó volt, szépen le is lett zárva az egész, én így emlékeznék rá továbbra is, hagyják békén. Utálom, ha olyanhoz nyúlnak, amihez nem kéne. Jöjjön csak egy új, legalább olyan jó cím. Persze ha egy esetleges folytatást mégis jól meg tudnának oldani, nincs gond, de szerintem már nincs hova fokozni, amit eddig felépítettek.
7.
7.
izolee69
#5: A profeta szoljon beloled! :-)
6.
6.
fojesz
#5: Nekem is az ugrott be elsőként.
5.
5.
Kocsis92
Uj bioshock? :) "fingerscrossed"
3.
3.
zsocc-nrg
Nagyon remélem hogy nem multis cím lesz mert egyébként érdekes a koncepció. Hosszú és tartalmas single player játék legyen és kész.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Ez volt az első gondolatom nekem is xd Már azt hittem ilyet nem is tudnak :D
1.
1.
McDuff
nah végre egy új cím! kíváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...