XCOM 2 PC

Folytatódik az XCOM, az új rész PC-exkluzív.
Típus: Sci-Fi, taktikai, Taktikai Akció

Új tartalmakkal bővül az XCOM 2

Ha valaki azt hinné, hogy a közel két éve kiadott játékot sorsára hagyja a Firaxis, akkor ennél nagyobbat nem is tévedhetne; vadonatúj küldetések és pályaszerkesztő vár a stratégiai játék rajongóira.

Íme, a PlayStation Plus júniusi felhozatala

A Sony is lerántotta a leplet a prémiumszolgáltatása júniusi játékfelhozataláról, ezúttal ráadásul szokatlan kínálatot válogatott össze a cég, hiszen egyetlen cross-buy anyagot sem találunk közöttük.

Öt ingyen kipróbálható játék a hétvégére

A Just Cause 3 xboxos nyílt hétvégéje mellett más platformokra is jutott ingyenesen kipróbálható cím. A PC-sek a Call of Duty: WWII multijának örülhetnek, Xbox One-on az XCOM 2-t ajánljuk, de ott van még a For Honor is.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Ezt tudja az XCOM 2: War of the Chosen

A Firaxis most hosszabban is bemutatta, mi vár ránk az XCOM 2 legújabb kiegészítőjében. Csapatunk zomibiszerű lényekkel csap össze, és persze ott vannak a veszedelmes és intelligens idegenek, a Chosenek is.

E3 2017: Majdnem folytatás lett az új XCOM-csomag

A Firaxis elmondása szerint az XCOM 2 következő kiegészítője olyan sok újdonságot vonultat fel, hogy majdnem XCOM 3 lett belőle. Végül egy oka volt annak, hogy maradtak az eredeti felállásnál.

E3 2017: Jön az XCOM 2 kiegészítője

A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Firaxis az XCOM 2 expanzióját. A War of the Chosenben egy új veszedelmes ellenség mutatkozik be, de saját Nemesis-rendszert is kap a körökre osztott stratégia.

2016 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzük a legnépszerűbb cikkeket! A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a tesztek dominálnak, azonban így is akad egy-két meglepetés a listában.

Rekordrajtot vett a Mafia III

Még egy 2K-játék sem produkált olyan jó rajtot, mint a Mafia harmadik része. Habár a GTA trónja nincs veszélyben, a Rockstar-függőség ellen küzdő anyavállalat számára ez mindenképpen jó hír.