Kipróbálható a Chivalry: Medieval Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Torn Banner Studios középkori környezetben játszódó online akciójátéka a hétvégén kitárja a kapuit a Steamen, így megtapasztalhatjátok, hogy milyen, amikor a belső nézetben irányítható lovagok egymást hányják kardélre.

A Chivalry: Medieval Warfare alapvetően egy kompetitív multis küzdelmekre kihegyezett belső nézetű akciójáték, minden olyan dolgot megtalálunk benne, amit a műfajtól elvárhatunk: nagy csatatereket, sok résztvevőt és többféle játékmódot. A kutya ott van elásva, hogy mindezt középkori környezetben élvezhetjük, várostromokkal, erdőkkel, felégethető falukkal.


A naturális harcrendszernek hála a végtagok repkednek egy jól irányzott kardcsapás után. A játék a hétvégén ingyen játszható a Steamen (egészen pontosan június 1-ig), ráadásul, ha megtetszik, amit látsz, akkor most 80 százalékkal olcsóbban, 5 dollárért juthatsz hozzá.

A Chivalry nemrég frissült hét, közösség által készített térképpel, illetve kilenc fegyverrel és sisakkal.

6.
6.
Extol
Sajnos a latency miatt teljesen élvezhetetlen a játék ebben a régióban
5.
5.
mestermagyar
#3: Kifinomultabb? Waaat? A Mount and blade A kardvívós játék (warbandről és napoleonicról van szó). Ez inkább egy tf2 védekezéssel és 3 erejű ütéssel.
4.
4.
Lorthirash
Jó kis játék ez íjásszal szoktam írtani :)
3.
3.
Terawatt
Mount and blade-hez nem lehet ezt hasonlítani. Az itteni harcrendszer sokkal kifinomultabb, de csak multiplayerre van kihegyezve és nincs single kampány. Bátran tudom mindenkinek ajánlani.
2.
2.
mestermagyar
Mount and blade mellett tényleg csak norbi update ahogy az első kommentelő próbálja kifejezni magát.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Na jó a cím. mert én is mindig épp annyit tudok vele játszani, hogy kipróbálom.
pedig tényleg jó lenne, de valahogy sótlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...