Megjelent a Lara Croft: Relic Run

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 29.
  • Hír
Link másolása
Szép csendben újabb mobiljáték jelent meg a szexi régésznő főszereplésével. Ahogy azt a cím is sejteti, egy hamisítatlan endless runner a Lara Croft: Relic Run, a műfaj szerelmesei nyugodtan tehetnek vele egy próbát.

Amikor egy rejtélyes összeesküvés fenyegeti a világot, csak Lara Croft derítheti fel az igazságot. A csaj fut és kitér az akadályok elől, a játékban az igazi kihívást a környezet jelenti. Dzsungel mélyén lapuló ősi romok közt és sivatagban fordulunk meg, illetve összeakasztjuk a bajuszt egy T-Rexszel is.


Futás közben persze gyűjtögethetünk is, feltárulnak a régmúlt emlékei és nincs két egyforma menet, legalábbis a fejlesztők szerint. Érméket, power-upokat szerezhetünk, többféle alternatív útvonalon keresztül, felszerelésünket fejleszthetjük és ha szeretnénk, Lara ruháit is lecserélhetjük.

Ráadásul a haverjaink játékába is belekontárkodhatunk, átkot küldhetünk rájuk, így megpróbálhatjuk tönkretenni a futásukat.

A Lara Croft: Relic Run ingyenesen elérhető az App Store-on, a Windows Phone Store-on, vagy a Google Playen keresztül.

12.
12.
mamgu
" én már túl öreg vagyok ehhez..."
Roger Murtaugh
11.
11.
north
#10: Remek! Valahol éreztem, hogy ez a gebasz :/
na nem baj majd Androidon kipróbálom, ha megjön az öregem telója, meg ha futni fog azon xD
10.
10.
aordog
North!
A ram-od nincs meg. 1GB ram kell hozzá.
635-öm van és nekem is csak 512 van benne...sajnos.
De most ezért egyböl nem fogok szaladni lecserélni, pedig valóban pofás!
9.
9.
Yanez
Nem rossz! Sokkal jobban tetszik, mint a Temple Run. Jóval több lehetőség van benne.
8.
8.
north
Ahhoz képest, hogy minden megvan a telómban ami kell hozzá! "Not Supported" -,-"
- Nokia Lumia 630
7.
7.
mestermagyar
6.
6.
Spectrum
Nem külömbség, hanem különbség.
5.
5.
mestermagyar
#4: Mert kb azok. Egyedüli külömbség, hogy jól megdolgozzák a grafót, de amúgy mindegyik ugyanaz. Ezek egymás közötti külömbségben még a MOBA-k szintjét sem érik el.

A Minecraft is ''műfajteremtő'', mégis volt vagy 5 évvel korábban a wurm online. A poén? Részben azt is notch fejlesztette, aztán mégsem az lett az alap.

A magyarázat? Egy-egy műfajt egy igazi klasszikus tud népszerűsíteni (most hagyjuk a pacmaneket meg wolfeinsteineket, a tempe run, és a minecraft is klasszikus lesz), amit sokan is tolnak. A minecraft-szerű játékoknál látsz egy elemet is, ami a wurm online-ból származik? Azt sem tudod mi az. Nagy eséllyel tehát mindenki a temple runra épít, és fog építeni, megérdemli a temple runt, mint műfajcímet ez a csoportnyi játék. A temple run is egy kapzsi millió playeres f2p ökörség, az utódai is fszomdrága f2p ökörségek.
4.
4.
Úristen, a Temple Run népszerűsített valamit (merthogy kurvára nem ők találták ám ki), mostantól az összes műfajon belüli címet nevezzük a klónjának!
3.
3.
PaprikaJancsi
Nekem nem elérhető. :(
Bár nem hiszem, hogy sok mindenből kimaradok.
1.
1.
mestermagyar
Aztamocskostemplerunmindenségit! Hát ez egy vadonatúj temple run játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...