E3 2006: Négy új On Games játék

  • Írta: Daks
  • 2006. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az On Games négy vadi új játékkal készül az E3-ra, melyek a PC Football 2007, a Wild Summer, a Shadows of War és a Legend of the Dargon lesznek.

Az On Games négy vadi új játékkal készül az E3-ra, melyek a PC Football 2007, a Wild Summer, a Shadows of War és a Legend of the Dargon lesznek.

PC Football 2007: A játékot a Gaelco Multimedia fejleszti PC-re. Érdekesség, hogy nem csak a játékosokat irányíthatjuk benne, hanem teljes mértékben mi menedzselhetjük a csapatunkat is.

Wild Summer: A Novorama új kalandjátékában egy 16 éves teenagert kísérhetünk el nyári szünetére. A fiú a szabadidőtöltés minden módját megtalálja, így vezetésével tudunk majd haverkodni, röpizni, csajozni és várost nézni is. Azt még nem tudni, hogy a fiúval milyen kalandokba keveredünk majd.

Shadows of War: Valós idejű stratégia a Legend Studios-tól, melynek története az 1936-os Európában kezdődik. A világháború már elkerülhetetlen, ezért katonatisztként minket is magával ránt a hadigépezet...

Legend of the Dragon: A PS2-n már megmutatta magát az azonos című TV sorozat alapján készített akciójáték, de azt a DKN International készítette. Az On Games a PC-s verzió elkészítésével már egy új fejlesztőcéget, a Freak Frog-ot bízta meg.

Mind a négy új játékról az első konkrét hírek, képek és videók az E3 Expón fognak majd napvilágot látni. Ha nem akartok lemaradni a világ legnagyobb játékkiállításáról, akkor május 9-12 között is válasszátok a GK-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...