Legend of the Dragon

Az azonos című TV sorozat alapján készített akció-kaland egyveleg.

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista: a héten érkezik többek között a Shadowrun, a Monster Madness, a Surf's Up és a Wii-s Mortal Kombat!

A héten megjelenő játékok

Sivár héten nézünk elébe: néhány többé-kevésbé jó címen kívül ezen a héten sem kerül a boltokba semmi komolyabb, hosszabb időre szórakoztató program.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Legend of the Dragon - Wii-re is lesz adaptáció

A The Game Factory bejelentette, hogy a PC-re, PS2-re és PSP-re is megjelenő Legend of the Dragon című játéknak lesz Wii-s verziója is az azonos elnevezésű rajzfilm alapján.

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!

E3 2006: Négy új On Games játék

Az On Games négy vadi új játékkal készül az E3-ra, melyek a PC Football 2007, a Wild Summer, a Shadows of War és a Legend of the Dargon lesznek.