Mobilos társalkalmazás nélkül jön az AC: Syndicate

Link másolása
Sokaknak nem tetszett a tavalyi Assassin's Creed Unity mobilos társalkalmazása, melynek használatát túlságosan is ráerőltették a játékosokra. A Ubisoft hallgatott a kritikákra, és az idei epizódban már mellőzi ezt.

Még az Assassin's Creed IV: Black Flaghez jelent meg a sorozatban először mobilos alkalmazás, mely segítségével egy-két kisebb extrát nyithattak meg a játékosok. A sikereket látva a Ubisoft a Unity-hez is készített egy ilyen appot, de annak használatát túlságosan is ráerőltette a rajongókra, hiszen rengeteg ládát csak a program segítségével lehetett kinyitni. Az elégedetlenkedést látva a kiadó úgy döntött, idén februárban, hogy feloldja a korlátozásokat, és a mobilos társalkalmazás nélkül is elérhetővé tette az addig feltételhez kötött extrákat.

Az idei Syndicate esetében már nem akarja a kiadó ugyanezt a hibát elkövetni, így ezúttal mobilos app nélkül jelenik meg a játék. Úgy tűnik, az új Assassin's Creed fejlesztése során újra az egyjátékos kampány került az előtérbe, hiszen újabb - sokak szerint teljesen felesleges - extrát kukáztak a fejlesztők. Nemrég kiderült, hogy sem kompetitív multplayer, sem pedig kooperatív mód nem lesz az ősszel érkező epizódban.

Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án jön PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s változat pedig valamikor ősszel érkezik.

5.
5.
veghzol
Az a gond hogy bármit is csinálnak a sztoritból már annyira kiölték a misztikumot hogy nagyon nehéz lesz helyrerakni a szériát. Plusz elég megnézni a witchert még a legutolsó mellékküldetés is jobban ki van dolgozva mint az elmúlt időszak ac részeinek fő sztoria. Maradtak volna az eredeti 3 részes koncepciónál vagy felejtenék el az évenkénti megjelenést, mert hiába dolgoznak párhuzamosan a studiok egy egy részen a harmadik rész óta érezhető a futószallag minőség a játékon. Pedig rengeteg potenciál volt régen a sorozatban a harmadik rész óta viszont az a tendencia, hogy megjelenés elött mindent beigérnek kijön a játék, ami mégsem jó majd elnézést kérnek hogy jaj új motor, kevés idő stb aztán kezdődik a ciklus előről. A unity után a bocsánat kérős videó meg ultragáz, hiszen olyan hibák voltak a játékba amiről tudniuk kellett, azt lenyilatkozni, hogy azért nem volt jelenkori szál, mert habár akartak, kivették mert kevés volt az idő. Ami meg ment a promó mindenhol azt mondták, hogy egy nagyon frappáns megoldást találtak ki. A helix meg ez a blag flagben behozott turkáljon mindenki az ősök múltjában meg elvette az élét az egész történetnek. Na mindegy az biztos, hogy előrendelni nem fogom a unity után soha többet nem teszek ilyet.
4.
4.
Raam989
Ez dicséretes dolog. En utalom ezeket a szarul megirt, lassu companion vackokat, plane ha muszaj is hasznalni oket.
3.
3.
Dercsi
Végre! Most hogy kihagyják a koopós baromságokat, meg a multit, talán kapunk egy igazán jó történetet egy igaz belevaló főhőssel!
2.
2.
godach
Vagány, szimpatikus ez a főhős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...