Megjelenési dátumot kapott a SOMA

Link másolása
Ősszel érkezik az Amnesia: The Dark Descent fejlesztőinek új játéka, a SOMA. A bejelentés alkalmából egy több mint 12 perces gameplay videót is megosztottak a fejlesztők a horror címből.

Egy hónappal ezelőtt értesültünk róla, hogy bétafázisba lépett a SOMA, most pedig már meg is kaptuk a megjelenési dátumot. A PC-re, Mac-re és PS4-re érkező játékot szeptember 22-től tudjuk majd megvásárolni. A bejelentés mellé érkezett egy hosszabb gameplay videó is, íme:


A SOMA régóta készül már - még 2010 őszén kezdték meg a fejlesztését. A fejlesztők szerint a céljuk az volt, hogy valami újdonságot hozzanak a műfajba. Állításuk szerint nem szerettek volna még egy olyan címet készíteni, melyben bujkálni és elfutni kell az ellenfelek elől. Ennek ellenére - az előző címeikhez hasonlóan - a felfedezés ezúttal is fontos lesz.

8.
8.
kisbiflos
#2: Engem meg pont azok a horror játékok nem tudnak megijeszteni ahol van fegyverem. Például a Dead Space, ott nem igazán ilyedek meg, inkább csak reflexszerűen célzok és lelövöm, kicsinálom azt ami meg akart volan ilyeszteni. Outlast az igazán nagyszerű volt, főleg az én szabályaimmal. Csakis éjjel játszani, csakis fülhallgatóval, csakis egyedül és ami a legfontosabb, egy nap csak addig játszhatsz amíg meg nem halsz, amint meghaltam kikapcsoltam a játékot, így volt tétje.
6.
6.
Amit mondott abban volt igazsag, most megint csinaltak egy olyat mint az isolation, az outlast vagy a tobbi hasonlo, kicsit masra gondoltam amikor a korai trailert neztem...
5.
5.
SLi
#2: ami neked tetszik= na az az igazi, ami neked nem tetszik=szar...
kemény dolog lehet ilyen korlátoltan gondolkodni de ne aggódj majd kinövöd
én is ilyen voltam régen, aztán felső tagozatos lettem
4.
4.
Drought
"Állításuk szerint nem szerettek volna még egy olyan címet készíteni, melyben bujkálni és elfutni kell az ellenfelek elől." Ahhoz képest a gameplay megint erről szólt.....
3.
3.
kryszisz
#2: Én speciel elvagyok az ilyen jellegű alkotásokkal is, de horrorban nekem is a némileg mozgalmasabb játékok jönnek be, a Doom 3 és a Dead Space például az én szememben etalonok a műfajban, a Silent Hill széria mellett természetesen:)
2.
2.
XuChi
Nem értem, miért jók ezek a mászkáló szimulátorok. Semmit nem lehet csinálni. Az egész játék arról szól, hogy egy nagy "valami" végigkerget minket a pályákon, nekünk meg el kell futni, bújni előle. Rém unalmas. Az amnezia is kb 10 percig kötött le.De most virágkorát éljük a séta szimulátoroknak. Egyszer csak vége lesz ennek is. Bezzeg a jó kis system shock 2. Na aaaaaz horror és akció a javából. Eeeez egy szaaaar.
1.
1.
PaprikaJancsi
Baromi hangulatos, és jól kitalált az alapkoncepciója. Felelevenítette a Penumbrás emlékeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...