2017-ben jelenik meg a Lords of the Fallen 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 31.
  • Hír
Link másolása
A City Interactive szerint még jó ideig ne számítsunk a Lords of the Fallen 2-re, mivel a Deck 13 szerepjátéka csak két év múlva lát napvilágot. Tomasz Gop alkotása még csak a tervezőasztalon van.

Az első részt elkövető Deck 13 csupán a Lords of the Fallen 2 társfejlesztője lesz. A stúdió már egy másik projekten dolgozik aktívan, amit az idei E3-on leplez le a Focus Home Interactive.

A csapat fejese, Marek Tyminski az Eurogamernek elmondta, hogy a folytatás valamikor 2017 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, jelenleg a koncepció alapjait fektetik le, de az biztos, hogy sokat tanultak az első rész fejlesztése során, és egy csomó új ötletük van. Még nem tudni, hogy nagyobbrészt melyik stúdió dolgozik a Lords of The Fallen 2-n, de Tyminski szerint több partnerük is van: kínai és brit csapatokkal együtt készítik a játékot. 

Az első részből 900 ezer példány talált gazdára világszerte.

7.
7.
kamgecam
#1: Bloodborne megeszi reggelire.
Viszont van benne potenciál megéri folytatni!
6.
6.
izolee69
#4: Azert a ket dolgot nem igazan lehet egy lapon emlegetni... a TR egy sok eve felfuttatott brand, mig a LoTF egy uj cim a piacon.
5.
5.
zsocc-nrg
A CI mint fejlesztő nem éppen a minőségi játékairól híres szóval remélem hogy a Deck13 még mindig a munka nagyobb részét fogja végezni.
4.
4.
Cipo3
"Az első részből 900 ezer példány talált gazdára, nem volt kérdéses, hogy lesz-e folytatás." A válasz, hogy nem lesz? 900e az piszok kevés. Ennyi erővel azt is mondhatnánk: 4 darab talált gazdára nem kérdéses, hogy lesz-e folytatás.

Tomb Raider kapcsán lehangolónak tartotta az Eidos, hogy csak 3 millió eladott példány volt az első fél évben.
3.
3.
Randy Marsh
Az új Mortyr mikor jön? :D
1.
1.
PaprikaJancsi
Hát, ez kicsit elszomorított, de sebaj, legalább több időt töltenek a fejlesztésével. Nekem nagy kedvencem az első rész, mind maga a világ, mind maga a játékmenet magával ragadó. Nagyon örülnék, ha egy tisztességes folytatást kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...