Lords of the Fallen (reboot) PC, PS5, XSX

Eredetileg folytatásnak szánták, végül reboot lett a (The) Lords of the Fallen.

GC 2023: Nézd vissza a Gamescom nyitóceremóniáját!

Eljött az idő, kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos expója! Bő kétórás műsorral, friss bemutatókkal és rengeteg gameplay-jel vár minket a ma esti show. Ne maradjatok le semmiről!

GC 2023: A sztorira koncentrál a Lords of the Fallen legújabb előzetese

A kölni kiállitás nyitóceremóniáján a Lords of the Fallen is tiszteletét tette egy sötét hangulatú sztoritrailerrel. A soulslike anyag előrendelése már éles, nincs akadály az októberi premier előtt.

Íme, a Lords of the Fallen szörnyei!

Az IGN jóvoltából végignézhetünk egy látványos galériát a Lords of the Fallen vérfagyasztó ellenségeiről. Azt már korábban is tudtuk, hogy démonokkal állunk majd szemben, de most nagyobb ízelítőt kaptunk a játékból!

Nézzünk bele a Lords of the Fallen első 13 percébe!

Az IGN jóvoltából betekintést nyerhetünk a Lords of the Fallen nyitányába, avagy az is kiderül, hogy már az első percek sem ígérnek könnyű kalandot az önjelölt hősök számára.

Közel húsz percen keresztül pörög a Lords of the Fallen

A tizenhét perces gameplay videót egy fejlesztő kommentálja végig, így még több információt tudhatunk meg erről a sötét akció-RPG videójátékról.

SGF 2023: Még egy gameplayt trailert kapott a Lords of the Fallen

Ormótlan szörnyetegektől kezdve a sötét, gótikus környezetben zajló frenetikus harcokig minden benne van a Lords of the Fallen legújabb előzetesében, amit a PC Gaming Shown vetítettek le.

SGF 2023: Három bossharc is feltűnik a Lords of the Fallen előzetesében

Az ígéreteknek megfelelően a Future Games Show-n tiszteletét tette a CI Games soulslike-ja, amely a frencsájz teljes rebootja is egyben. Az biztos, hogy kemény főellenségekből nem lesz hiány.

Lords of the Fallen - ilyen vassal indulhatnak harcba a bukottak

A CI Games jóval a játék megjelenése előtt felfedte a Lords of the Fallen gépigényét. Kisebb felbontáson nem tűnik legyőzhetetlennek a szörny, de 4K-ban már meggyűlhet vele a bajunk.

Ütős gameplay előzetest kapott a Lords of the Fallen

Egy eszelősen brutális játékmeneti előzetessel jelentkezett a Lords of the Fallen. Groteszk szörnyetegek, gótikus sötétség, Iron Maiden - itt van minden, ami kell! Még a játék megjelenési dátumáról is lehullott a lepel!

Kiszivárgott a Lords of the Fallen megjelenési dátuma

A dark fantasy akció-szerepjáték rebootjáról már elég sokat hallottunk eddig, most pedig egy megbízható szivárogtató szerint azt is tudjuk, hogy mikor fog megjelenni.