Még több bejelentés a Nintendo Directről

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a tegnapi Nintendo Direct teljes egészében Japánra koncentrált, de az új bejelentések és látnivalók számunkra is érdekesek lehetnek. Bemutatkozik a 3DS-es Dragon Quest VIII és a Mario & Sonic at the Rio 2016 is.

A Nintendo elsősorban a japán rajongókat szólította meg az új Directtel, ám tekintve, hogy a játékok többsége nálunk is megjelenik majd valamikor, így az adás érdekes volt nekünk, európaiaknak is. Lássuk a főbb részleteket!

Fire Emblem if (3DS)

A 3DS-re érkező részt My Castle móddal is felvértezik, amely lényegében egy housing rendszer, melyben a játékos testre szabhatja saját kastélyát. Az online ellenfelek megostromolhatják a bázisunkat, de kereskedhetünk is velük. A játékot Amiibo-támogatással is felvértezik.


Pokemon Super Mystery Dungeon (3DS)

A Mystery Dungeon-sorozat legújabb része szeptember 17-én érkezik Japánba és számos ismerős Pokemont felvonultat majd, köztük Pikachut is. A rougelike RPG-t még idén megkapják a nyugatiak is. Lássuk az első trailert!


Mario & Sonic at the Rio 2016 (Wii U, 3DS)

A 2016-as riói olimpia sem maradhat játékadaptáció nélkül, Mario és társai több sportágban tehetik próbára tudásukat. Lesz itt atlétika, foci, golf és gimnasztika is.


Chibi-Robo! (3DS)

A GameCube egykori platformjátéka is új résszel jelentkezik, ezúttal 3DS-en. Az idén ősszel megjelenő címhez saját Amiibo-figurákat is vásárolhatunk. A játékmenet nem változott sokat: ezúttal is egy 2D-s platformjátékkal lesz dolgunk.


Yoshi’s Woolly World (Wii U)

A szigetországban július 16-án landol a Yoshi’s Woolly World, nálunk június 26-án várható. A játékban ötvenféle Yoshit találunk, akikkel gyöngyöket gyűjtve speciális képességeket adó jelvényeket vásárolhatunk. Nézzünk egy kis gameplayt!


Dragon Quest VIII (3DS)

Mint ismert, az eredetileg PS2-re megjelent Dragon Quest VIII Nintendo 3DS-re is megjelenik, Japánban augusztus végén. A port leginkább a mobilos verziókra emlékeztet, de teljes mértékben kihasználja a Nintendo handheldjének képességeit.

5.
5.
DON GONDOCS
#4: pokemon és fire emblem tavaly is volt
4.
4.
myrte
#3: Nem teljesen. Yoshi játékról tudtunk, de a többi idei bejelentés.
3.
3.
DON GONDOCS
Ezek Voltak tavaly is? nem? XD
2.
2.
Norbiii
Yoshi, Istenem, ezért szeretem a Nintendo játékokat. :)
1.
1.
Trapyd
Yoshi pamutvilága nagyon meleg cucc b+. Amit viszont az Amiibo figurákkal művelnek az nagyon gáz. Valójában nem a N t minősíti, hanem a nyomorult vásárlókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...