Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games 3DS, WIIU

A riói olimpia sem marad játékadaptáció nélkül. Mario és Sonic újra összecsap.
Típus: Sport

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games teszt

A Nintendo hősei újra tornacipőt húztak, hogy megmérkőzzenek a világ legnagyobb sporteseményén. A nyári olimpiai játékok hivatalos feldolgozása végre megérkezett Wii U-ra is, itt a Mario & Sonic at the Rio 2016.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az E3-nak, úgyhogy valamivel biztosan több időnk jut a héten játékra: nézzük hát meg, hogy mivel asszisztálnak ehhez a kiadók! Hosszú fejlesztés után boltokba kerül a Mega Man szellemi örököse, és jön a multis Resident Evil is.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games 3DS teszt

Mariónak és Sonicnak ez már az ötödik közös olimpiája, de most sem sikerült száz százalékosra a felkészülésük. A helyszínről jelentem: féktelen gombnyomkodás és képernyőtapicskolás megy Rióban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrűnek ígérkezik. Megjelenik végre a Quantum Break, a konzolokat is beveszi a DiRT Rally, és a HTC Vive-ot is a héten kezdik el kiszállítani az első előrendelőknek.

Bejelentésáradat a Nintendótól

Tegnap éjjel Nintendo Directet tartottak a kiotóiak, amely annak rendje és módja szerint egy sor bejelentést hozott magával. Ebben a cikkben foglaltuk össze nektek az említésre méltó tudnivalókat.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Még több bejelentés a Nintendo Directről

Habár a tegnapi Nintendo Direct teljes egészében Japánra koncentrált, de az új bejelentések és látnivalók számunkra is érdekesek lehetnek. Bemutatkozik a 3DS-es Dragon Quest VIII és a Mario & Sonic at the Rio 2016 is.