Új trailert kapott a Rise of the Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 1.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a Rise of the Tomb Raider, és bár ebben még mindig nincsenek gameplay jelenetek, a Microsoft E3-as konferenciáján jó eséllyel már élesben is megleshetjük a játékot.

A 2013-as Tomb Raider egyelőre Xbox-exkluzív folytatása a Microsoft tavalyi E3-as konferenciáján mutatkozott be, és úgy tűnik, a redmondiak idei buliján kapjuk meg a játékból az első gameplay demót is. Ennek egy új CG trailerrel ágyaztak meg a készítők, ami épp az imént futott be:


Ha kíváncsi lennél, mi mindent lehet tudni jelenleg a Rise of the Tomb Raiderről, olvasd el Shifty bemutatóját!

Update! Kaptunk egy borítóképet is: érdekesség, hogy csak Xbox One-os van belőle, Xbox 360-as nincs.

130.
130.
Spectrum
#108: "Azt is mondtam, hogy mondj csak egyetlen olyan nagy 3A-s játékot amit az E3-as bejelentése után még abban az évben kiadtak és elismerem, hogy igazad van."

A mai napon az E3-on a Bethesda bemutatta a Fallout 4-et. Megjelenési dátum: november 10. Dishonored 2 szintén idén őszre bejelentve. Szerencsére a Bethesda-t nem érdeklik a "statisztikáid". :-)
És még csak most kezdődött az E3.
128.
128.
Ha a kiadó is a Microsoft lesz akkor max pc re jön mert a csóró sonynak ez esetben nagyon mélyre kéne nyúlnia az üres zsebébe!Amúgy meg ge.i savanyú a szőlő látom :)
127.
127.
kamgecam
#122: A LBP nem 3A-s cím?
Néha olyan okos meglátásaid vannak hogy érthetetlen számomra amikor ekkora lükeségeket írsz.
Olyan vehemensen véded az Xo-t vagy az ms-t hogy az önmagad által felmagasztalt logikád (mely leginkább szőrszálhasogató miközben egy-két ferdítés is elfér benne)irracionalitásba csap át az olyan kijelentések után hogy több A-s cím jelent,jelenik meg Xo-ra mint Ps4-re idén.WTF?

Már most több exkluzív van ps4-re és ez tény,ez ellen hiába érvelsz.Hol vannak az idén megjelent Xo exkluzívok egyet mondj kérlek,csak egyet....

Félreértés ne essék én örülnék a legjobban ha összekapnák magukat,mert legalább lenne konkurencia és a sony se hagyná el magát,de sajnos siralmas az ms felhozatala és a sony sem sokkal jobb.

Az a fajta embertípus vagy aki képtelen belátni ha hibázott még ha bizonygatásai közben nevetségessé is válik akkor is erősködik.Ez nem kiállás az igazadért hanem makacsság.Egod előbb-utóbb szétpukkad mint egy lufi.
Ez nem fenyegetés hanem tanács hogy készülj fel rá és tanuld meg másban is meglátni az értéket nem csak saját magadban....és sokkal több örömet fogsz találni az életben mint most,nem leszel lekezelő(magaddal szemben sem) és nem fogsz depresszióba esni.

Hozzászólásaidat olvasva jöttem rá hogy ha nem is mindig mondandódban de stílusodban Te vagy itt a leglekezelőbb legnagyobb egoval rendelkező személy mindenkivel szemben,és magadon kívül mindenkit hülyének nézel.Ha való életben lenne ez a stílusod mint itt,akkor nehezebb helyzetben lennél,így egyszerűen csak egy neurotikus eset vagy (mint sokan mások)aki ezáltal érzi magát értékesnek,ezáltal leplezi kisebbrendűségi komplexusát,és ide szublimál,itt adja ki a frusztrációját amit a való életben,élő kapcsolataiban nem tud feldolgozni.Nem olyan rossz módszer de a legjobb az amikor szembenézünk önmagunkkal.
Nem kell tökéletesnek gondolnod magadat,nem attól leszel értékes.Ez egyben örömhír is számodra,mert szabaddá válhatsz.Fogadd el magadat úgy ahogy vagy és akkor másokat is könnyebben fogsz elviselni.Ezek után már könnyebb lesz önmagunkat tökéletesíteni.
123.
123.
Spectrum
Amúgy épp a minap jelentették be az XCOM 2-t (az is AAA) és a megjelenési dátum idén novemberi.
122.
122.
ADMlN
#116: Az LBP az nem 3A-s cím, a GT6-ot pedig már 2011-ben bejelentették (legalább olyan szinten, hogy folyik a fejlesztés).
116.
116.
tsulok
#114: Én sem hiszem, hogy lesz komolyabb cím idén, de azért nem lehetetlen. Tavaly E3-on lett bejelentve a LBP3 és novemberben jött. Mondjuk a GT7-et, The Last Guardian-t elképzellhetőnek tartom. Gt6-ot pl 2013 májusában jelentették be és decemberben jött.
114.
114.
ADMlN
#113: Abban reménykedsz, hogy 3A-s Sony exclusiveokat fognak bejelenteni az E3-on idei megjelenéssel és erre bizonyítékként egy CoD-ot hozol fel... Csak magadat röhögteted ki...
113.
113.
Spectrum
#112: Ok, DI-ben igazad van.

CoD akkor is AAA, és az általad támasztott követelménynek sajnálatosan megfelel ("mondj csak egyetlen olyan nagy 3A-s játékot amit az E3-as bejelentése után még abban az évben kiadtak"). Úgyhogy ebből elég is, mindenkitől elnézést a rengeteg offért.
112.
112.
ADMlN
#111: A Dead Island-ot 2006-ban mutatták be először, de ne zavarjon.
A CoD-ot meg inkább hagyjuk, minden évben jön belőle, a bejelentése olyan mint, hogy "a holnapi újság meg fog jelenni".

Fejlessz még azokon a google-özési képességeiden...
111.
111.
Spectrum
#110: Dead Island. Bejelentve 2011-ben, megjelent 2011-ben.
Ugyanez áll a CoD: MW3-ra is.
Kérlek ne várd, hogy ezzel töltsem az időmet tovább, de számos példa van rá, hogy 3A cím jelent meg a bejelentés évében.
Aztán azon már ne vitatkozzunk pls, hogy ezek 3A-s címek-e és könyörgöm, ne kelljen több példát hoznom. Így is majdnem két percembe került a google-keresés.
110.
110.
ADMlN
#109: Nincs mivel érvelned, logikus volt a megfutamodást választanod.
109.
109.
Spectrum
#108: Bocsánat, én erre az ovis szintre már nem követlek.
108.
108.
ADMlN
#107: A statisztika nem téged igazol, de már ezt is meg beszéltük. Valami gátolja, hogy az információs átjusson a prefrontális lebenyedből a hosszútávú memóriádba?
Azt is mondtam, hogy mondj csak egyetlen olyan nagy 3A-s játékot amit az E3-as bejelentése után még abban az évben kiadtak és elismerem, hogy igazad van.
Ennek ellenére nem látom ahogy sorolnád a címeket. Amíg ezt nem teszed meg, addig csak baromságokat beszélsz.

"Az okés, hogy feltételezésekkel tömöd a topikot, de fogadd el, ha más is ezt teszi."
Én? Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy már csak fullba nyomod a kretént?
TE feltételezed, hogy a Tomb Raider meg fog jelenni PS4-re.
TE feltételezed, hogy ez nem sok idő után fog megtörténni.
TE feltételezed, hogy az Untal Dawn jó lesz.
TE feltételezed, hogy új hiperszuper 3A-s játékokat fognak bejelenti az E3-on. És
TE feltételezed, hogy ezek még az idén meg fognak jelenni.

Én 3 dolgot állítottam:
1, Az XO-ra több 3A exkluzív fog idén megjelenni mint PS4-re
2, Hamarabb fog piros hó esni, mintsem, hogy 3A-s játékot a bejelentésének évében adjanak ki.
3, Az ideiglenes exkluzivitás is exkluzivitás addig a pontig amíg meg nem szűnik.

"És be lehet fejezni a személyeskedést, ok?"
Egyrészt ha neked lehet, akkor nekem is, másrészt pedig azonnal befejezem, amint te befejezed a hülyeségek benyögését.
107.
107.
Spectrum
#106: E3-mal kapcsolatban is csak annyi információnk van, hogy lesznek új bejelentések, de hogy idén ezek közül mi fog megjelenni, azt nem tudjuk.

Az okés, hogy feltételezésekkel tömöd a topikot, de fogadd el, ha más is ezt teszi.

És be lehet fejezni a személyeskedést, ok?
106.
106.
ADMlN
#105: Ha ilyen kevés időd van, akkor miért arra használod, hogy hülyeségeket irkálj az interneten?

Amúgy nem tudom ki mondta neked, hogy olvass vissza 70 postot. Csak azt az egy postot kell elolvasni amire a neked nem tetsző kommentben válaszoltam. De gondolom ez már túl bonyolult lenne számodra.

"Az új Tomb Raider pedig ideiglenesen exkluzív, ahogyan pl. a CoD: AW DLC-k is azok. Kis türelem és más platformokon is lehet majd játszani vele."
Ez is le lett írva, de hát mint mondtad, neked az olvasás luxus. Nehezen is megy ahogy látom.
Amúgy a DLC-k pont nem jó példa, mert ott ismertek voltak a platformok és az időpontok is míg a TR-rel kapcsolatban csak annyi információnk van, hogy valószínűleg nem csak Xboxra fog jönni. De sem azt, hogy mikor sem azt, hogy mire nem tudjuk.
105.
105.
Spectrum
#102: "nem bírod elviselni az igazságot a műanyag dobozodról"

Az igazság az, hogy több, mint 200 órám van a Bloodborne-ban és nagyjából 13 ezer kilométerem a Driveclub-ban. És összességében, jóval több játékom van már most rá, mint amennyi időm.
Szóval mit nem bírok elviselni?

Azért neked írtam, mert megláttam a kommentedet és nem tetszett. Bocs, hogy nem olvastam vissza a másik hetven postot.

Az új Tomb Raider pedig ideiglenesen exkluzív, ahogyan pl. a CoD: AW DLC-k is azok. Kis türelem és más platformokon is lehet majd játszani vele.
104.
104.
logic5
Már csak olvasni a kommenteket is fárasztó... Megint a fos fika megy. Dehát DÉLÓÓÓ kolléga nincs tisztában a cikk címével..
102.
102.
ADMlN
#101: Ha nem akarod értelmezni a kommentem, egyáltalán minek olvasod? Tudod válaszolni sem kötelező ám rá. De ha már nem bírtad magad türtőztetni, legalább ennyire megerőltethetted volna magad.

Amúgy még mindig alaposan el vagy tévedve, ugyanis én sehol nem írtam, hogy a játékok minősége jobb lenne. Ezt csak valamiért mindenáron bele akarod magyarázni. Gondolom valami elfojtott frusztrációd kivetítése kép. Én csak helyre akartam rakni a tagot, mert a jelenlegi Sony felhozatalra nekem nem lenne akkora a pofám, mint amit egyesek eljátszanak. Nem mintha Ms oldalon lenne erre ok. Csak kontextusba helyeztem a kijelentését.

Erre jöttél te a fene-nagy tettetett igazságérzeteddel, meg a flegma "nekem kommentett se kell értelmeznem" stílusoddal. Árulja el a kedves "engem csak a flame zavar" uraság, hogy miért engem forszírozol ha nem is én kezdtem a flamelést. Magyarázd meg, hogy D.LAAAW-ot miért nem baszogatod olyan lelkesedéssel mint engem? Ja, hogy téged valójában nem a flame zavar, csak nem bírod elviselni az igazságot a műanyag dobozodról...

Annyit még hozzá fűznék, hogy jelentős játékot nem jelentenek be E3-on az-évi megjelenéssel. Soha nem volt ilyen, soha nem is lesz. Marketing szempontból öngyilkosság lenne. Nem állnak olyan jól a konzol gyártók exkluzívok terén, hogy hamarosan megjelenő címeket tartsanak vissza. Aki mégis ebben reménykedik az vagy elvakul vagy hülye.
101.
101.
Spectrum
#92: Megengedhetem magamnak, hogy a te szövegeidet ne próbáljam értelmezni, mert többségében úgysem érdemes ezzel fárasztani magam. :-)

Komolyra fordítva a szót (és elnézést a leütött labdáért): az Until Dawn-t én nagyon várom, szeretem a stílusát és az eddig kikerült videók alapján nagyon be fog jönni nekem.
Az, hogy mi fog megjelenni idén a bejelentésre kerülő E3-as játékok közül, megint csak spekuláció jelen pillanatban, noha kétségtelen, hogy van abban ráció, amit mondasz. Ettől még jöhet egy GoW 4 karácsonyra, álmodik a nyomor, tudom, de a remény hal meg utoljára.

Én nem is azért reagáltam rád, mintha bármiről is meg akarnálak győzni, hanem mert bosszantott ez az "én apukám az erősebb" századszorra újrakezdődő flém, ami épp a szemem láttára bontakozott ki. Bedobtál ugyan egy pár boxos játékot, de ilyen alapon ezek minősége is kétséges, így a vitának eleve semmi értelme. Szóval a "nekünk megjelenik ez meg ez, nektek meg csak az, ami eleve kétséges..." szükséges ez?

Maradjunk már abban, hogy mindannyiunknak, és az egész játékiparnak nagyon jót tenne, ha egy zsák jó exkluzív jönne minden konzolra és a PC-re is.
100.
100.
kopic
94.
94.
ADMlN
#93: Nem lehet mindig csak játszani. ;)
93.
93.
Yanez
Látom megy a szócsépelés rendesen! Pár emberke itt igazán listát vezethetne a videójátszással kapcsolatos hobbijára szentelt időről, ami kb így nézne ki év végén:

Videójátékokkal eltöltött idő: 100 óra
GK-n eltöltött idő (kommentelgetés): 1500 óra
92.
92.
ADMlN
#90: ""Amit meg még nem jelentettek be az E3-on, az már idén nem fog megjelenni."

Ezt nem tudhatod."
Sorold fel nekem hány olyan nagy AAA játékot ismersz amit nem kezdtek el legalább egy évvel korábban teaselni a megjelenés előtt.

""kétséges minőségű Until Dawn "

Ezt sem tudhatod."
A kétséges azt jelenti, hogy nem ismert, nem eldöntött, azaz nem tudható. Tehát ha én nem tudhatom, hogy nem tudhatom, akkor valójában tudhatom. :D
Látom a szövegértés az frankón nem megy.
90.
90.
Spectrum
#88: "Amit meg még nem jelentettek be az E3-on, az már idén nem fog megjelenni."

Ezt nem tudhatod.

"kétséges minőségű Until Dawn "

Ezt sem tudhatod.

Hatalmas próféta vagy, vagy megint csak a szád jár. :-)
79.
79.
crashpipi
A Forzák után kb a 3. játék lesz, ami miatt már megérte venni egy XO-t! :)
Nehéz lesz überelni az egyet. Nem sok játékról tudom elmondani, hogy három platformra van meg eredetiben. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...