Mortal Kombat X - Tanya akciózik

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 2.
  • Videó
Mától válik letölthetővé a Mortal Kombat X legújabb karaktere, Tanya, legalábbis azok számára, akik beruháztak a verekedős játék szezonbérletének számító Kombat Packbe. Most videót is tudunk mutatni róla.

Habár a Mortal Kombat X előző generációs konzolokra szánt változatai körül egyre nagyobb a bizonytalanság, a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os verzió folyamatosan bővül. Ma megérkezik a játék második letölthető karaktere, Tanya, akiről alább egy rövid gameplay videót is megnézhettek:


A karakter mellé egy skincsomag is jár: azok, akik a szezonbérletet kihagynák, június 9-től vehetik meg az új karaktert 5 dollárért, a skinekkel együtt pedig 8 dollárt kell majd fizetniük.

6.
6.
ZooleK
#5: Durvább ez tény, viszont nem egy 6 gombos művelet, mint a pyrónál...
5.
5.
SLi
#3: 42% meterless...
https://www.youtube.com/watch?v=TeT8_TsexDQ
4.
4.
ZooleK
Dark burst nem hátra+a-x-b, hanem hátra+a-x-y, elírtam.
3.
3.
ZooleK
Mutatós karakter, a mozgások is jók. A tonfás stílus felejthető, a nagitás faxa, a pyromancer meg egyelőre brutál. Persze mint ahogy az egész játékot, ezt az egy szem karaktert sem voltak képesek rendesen megcsinálni. X-ray nincsen, és a pyromancer stílus nem kicsit op. Egy dark shroud, majd utána egy dark burst kombó 28(!) százalékát veszi le az ellenfél életerejének, és nem egy nagy szám megcsinálni, sima le-előre-y majd hátra+a-x-b kombinációkat kell jó időben megcsinálni, amit egy 5 éves 6 perc alatt is megjegyez. Szóval ha online meccsen pyro Tanya jön velünk szembe, jobb elkerülni, vagy könyvelhető a vereség. (a dark shroud nem csak a dark burst kombót tuningolja, hanem a tűzgolyókat is...)
2.
2.
strike19
Ez a cím félre vezető. Azt hittem hirtelen valami pornó honlapon vagyok. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...