E3 2015: A Ubisoft is hangolódik

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft frissen kiadott közleménye szerint az Assassin's Creed: Syndicate, a Tom Clancy's The Division, valamint a Tom Clancy's Rainbow Six Siege mellett jó pár új bejelentéssel is készülnek az idei E3-ra.

Idén is lesz E3-as Ubisoft konferencia, amit ezúttal is a komikus és színésznő Aisha Tyler vezet majd. A francia kiadó azt is megerősítette, hogy Los Angelesben biztosan kipróbálható lesz az Assassin's Creed: Syndicate, a Tom Clancy's The Division, valamint a Tom Clancy's Rainbow Six Siege triumvirátus, de jó pár új játék bejelentésére is sort fognak keríteni.

A Ubisoft konferenciája helyi idő szerint június 16-án éjfélkor veszi kezdetét.

14.
14.
dzsiádzsó
#12: Nem viccnek szántam, puszta tény, ugyanezek voltak kint tavaly, ugyanezek a játékok!! Semmi újdonság nincs, AC-t nem tartom annak, valószínű újdonság az a mélység lesz, amibe süllyed az új rész után. Az értitek alatt tényleg azt értettem, hogy valaki simán gondolhatja tényleg a tavalyi összefoglalójának, annyira gyenge idén az Ubi..
12.
12.
Hondacrf
#9: Érteni értem, de nem vicces számomra. Mivel, hogy ez már egy eléggé "elhasznált" poén. Sose értettem, hogy miért olyan nagy gond az, hogyha egy játéknak - főleg aminek minden évben kijön a legújabb része - nem változik az alatta lévő grafikus motor. Ha most a kijönne egy élethű grafikával és persze egy hatalmas gépigénnyel, akkor azon menne a sírás, hogy persze, minden évben új gépet kell vennem, hogy futtatni tudjam a játékot.
11.
11.
#6: Szerintem kellő pénz és létszám fejében elégnek kell lennie 2-3 évnek is. És az Ubinak van ezekből bőven. Csak szarnak az egészre. De most hátha ismét megmutatják, hogy azért értenek a játékokhoz, elvégre az AC3-ból is tanultak végül, és a Black Flag kifejezetten jó lett.

#9 Zseniális.
10.
10.
Turley
#6: Igazad van, ettől függetlenül ma mart egyáltalán nem fér bele az időbe 5év fejlesztés
9.
9.
dzsiádzsó
Tök durva, de miért a tavalyi E3-ommal demóznak? Látom kapott valami kiegészítőt az AC.....
(remélem értitek)
7.
7.
kastorhun
#3: Inkább teljesen elölről kezdeni az egészet.
6.
6.
br1Koo
Egy kiforrott, összetett játékhoz kell 5 év, ahogy egy normális rendezőnek is kell 5 év egy klasszikus film leforgatásához. Ez nem lassúság, hanem igényesség és odafigyelés.
4.
4.
Ecneb
#3: Egy rendes játék fejlesztése is több idő ennél...
3.
3.
strike19
Nekem már a könyökömön jön ki az AC.Igaz nem rajongok a soroztért.De szerintem is pihentetni kellene 2 évre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...