Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

Goro Majima is csatlakozik a Rainbow Six: Siege-hez

A Yakuza-játékok talán egyik legikonikusabb karaktere, Majima is tiszteletét teszi a Rainbow Six: Siege-ben, Echo karakterét öltöztethetjük fel az ő gúnyájába.

Frissült a Rainbow Six: Siege roadmapje, sok funkció megjelenése csúszik

A Rainbow Six: Siege Year 7 roadmapje komoly változásokon esett át, sok funkció megjelenése csúszik a negyedik szezonra.

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.

Három év után vadonatúj pályát kapott a Rainbow Six: Siege

Hetedik éve pörög a Rainbow Six: Siege, a Ubisoft pedig szorgalmasan bővítgeti a játékot. Új pályát viszont nemigen kaptunk az elmúlt években: hosszú szünet után az Emerald Plains az első ilyen.

Bemutatkozott a mobilos Rainbow Six: Siege

A korábbi pletykáknak megfelelően az imént bemutatkozott a Rainbow Six: Siege mobilos kitérője, a Rainbow Six Mobile. Az átirat szinte egy az egyben azt a játékélményt ígéri az androidos és iOS-es eszközökön, mint a nagytesó.

R6: Siege - rémálomba illik a Rick and Morty DLC

Nem ez az első eset, hogy crossoverezik a Rainbow Six: Siege és a Rick and Morty, de az biztos, hogy azt kívánjuk, hogy ez legyen az utolsó. A taktikai lövölde legújabb kosztümcsomagja félelmetesen nevetséges és nevetségesen félelmetes.

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Azami

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege hetedik éve, amelynek első szezonja tartogat néhány újdonságot. Azami személyében a védekező játékosok kapnak egy új opciót, de egy vadonatúj pálya is érkezik.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.