Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - újra vár a vadnyugat

A Rainbow Six: Siege operátorai már leporolták a sarkantyús csizmát és a cowboy kalapot, hiszen visszatért a Showdown. Az egy hétig tartó időszakos esemény egy klasszikus vadnyugati kalanddá alakítja a taktikai lövöldét.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Osa

Hamarosan indul a Rainbow Six: Siege következő szezonja, a Crystal Guard, ami szokás szerint a rengeteg javítás és változtatás mellett egy vadonatúj operátort is hoz majd magával. Ezekről kaptunk most egy tartalmas összefoglaló videót.

Az Extraction felé kacsintgat a Rainbow Six: Siege

Noha a Rainbow Six: Extraction megjelenését elhalasztották, a Ubisoft igyekszik kárpótolni az érdeklődőket: a Rainbow Six: Siege új, limitált ideig futó játékmódját a kooperatív lövölde ihlette.

A Bungie cheatárusítókat rángat bíróság elé

A Bungie tovább folytatja kereszteshadjáratát a cheatkészítők és -árusítók ellen. Ezúttal a Ubisofttal karöltve nyújtott be keresetet egy szervezet ellen, ami előfizetéses modellben árusít csalásokat videojátékokhoz.

Rainbow Six: Extraction - főszerepben a cross-play

Nem kell tartanunk a platformok közti gátaktól a Rainbow Six: Extraction esetében. A Ubisoft teljes cross-play és cross-progression támogatással látta el a játékot - erről és néhány extra jutalomról szól a legfrissebb előzetes.

Rainbow Six: Siege - visszatér a Favela

A tesztszervereken már kipróbálható, hamarosan azonban nem csak visszatér, de még a Ranked-meccseken is játszható lesz a Rainbow Six: Siege egyik leggyűlöltebb pályájának, a Favelának az újradolgozott kiadása.

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

A minap befutott a Rainbow Six: Siege legutóbbi szezonja, amit a Ubisoft jó alkalomnak látott arra, hogy ismét egy ingyenes hétvégét biztosítson azoknak, akik kipróbálnák a játékot, de még nem szerezték be.

E3 2021: Jön a cross-play a Rainbow Six: Siege-be

A Rainbow Six: Siege néhány napon belül megkapja a következő szezonját annak minden újdonságával együtt, de a játékosok lassan a keresztplatformos játékra is készülhetnek. Ezt két lépcsőben implementálja a Ubisoft.

Bemutatkozott a Rainbow Six: Siege új szezonja

A Rainbow Six: Siege hatodik éve robog tovább, hamarosan egy új szezonnal. A North Star névre keresztelt szezon tovább javítgat a játékon, miközben a Favela pályát újraszabja, az égből pedig alászáll a legújabb operátor, Thunderbird.

Rainbow Six: Siege - Jill Valentine is beköszön

Alacsonyan szállnak mostanában a Resident Evillel kapcsolatos hírek, hiszen a széria most ünnepli a 25. születésnapját. Ezúttal a Rainbow Six: Siege crossover eseményében találkozhatunk egy régi ismerőssel.