Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.

Új operátort kap a Rainbow Six Siege

Meglepetésként érhet minket az új operátor, ha egyáltalán nem foglalkoztunk videójátékokkal az elmúlt 8 évben. Ram, a koreai származású operátor hasznos tagja lehet a csapatnak, ha lopakodás helyett a határozottabb fellépést választanánk.

Rainbow Six Siege - elítélték a bannolt játékost

Most született bíróság ítélet abban az ügyben, ami úgy kezdődött, hogy egy játékost kitiltottak a játékból, aki ezért ráhívta a kommandósokat a fejlesztőkre. Az elkövető három év közösségi munkát kapott.

Hamarosan 2800 ember dolgozhat az Assassin's Creed-szérián

A Ubisoft legfrissebb jelentése szerint az Assassin's Creed-frencsájz rekordszintet ért el az aktív játékosok számát tekintve, nem véletlen, hogy a kiadó még több embert csoportosít át a fejlesztésekre.

Április elseje: a Top 10 legnagyobb ökörség egy helyen

Idén is kitett magáért a játékipar a bolondok napja alkalmából. Nyitott szemmel manővereztünk a kamuhírek és egyéb kreténségek közt, és ha már így alakult, össze is szedtük nektek a legjobb poénokat.

A Ubisoft is lemondta az E3-as fellépését

Mégsem vesz részt a Ubisoft az E3 rendezvényén. Ehelyett a franciák egy saját, élő Ubisoft Forward műsorral jelentkeznek, közvetlenül az E3 showja előtt. Ezzel az E3 elveszítette az összes igazán nagy fellépőjét.

19.000 fiókot büntet a Ubisoft

A Ubisoft szerint azokat fogja érinteni a büntetés, akik az utóbbi időben kihasználtak egy hibát a rendszerek működésében. A kiadó nem részletezte, hogy mégis melyik játék melyik hibájáról van szó.

Előzetesen a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nyolcadik szezonja

Látványos cinematic kedvcsinálót kapott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege legújabb szezonja.

A WWE-vel crossoverezik a Rainbow Six. Siege

Két új, WWE-tematikájú skin érkezik a Ubisoft lövöldéjéhez, Thorn és Blackbeard karakteréhez.

Újfajta hackertámadások a Rainbow Six: Siege-ben

Az újfajta támadások főleg a streamerek számára lehetnek kellemetlenek, a Ubisoft igyekszik javítani a játék csalás elleni védelmét.

Az Assassin's Creeddel crossoverezik a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft házon belül talált crossover-társat a Rainbow Six: Siege legújabb Elite skinjéhez.