Friss traileren a LEGO Dimensions

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 3.
  • Videó
Link másolása
A LEGO Dimensions annyiban lesz több más LEGO-címeknél, hogy a valóságban összerakott építményeinket életre kelthetjük a játékban is. A legújabb előzetes szépen bemutatja ezt a hangzatos fícsört.

A LEGO Dimensions érezhetően a Skylanders és a Disney Infinity nyomában lohol. Az alkotás minden fizikai formában elérhető járművét háromféle variációban építhetjük meg, amik ugyanúgy jelennek meg a játékban is.

Rengeteg szettet vásárolhatunk a LEGO Dimensionshöz, lesz itt Batman, The Lord of The Rings, Ghostbusters, Jurassic World is többek közt. A játék szeptember 27-én érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra.

3.
3.
Benjago
#1: Nekem is pont ez jutott az eszembe :)
2.
2.
DON GONDOCS
Ez a Lego Racers 3 lenne.
1.
1.
petymeg2033
A videóból nekem inkább az derült ki, hogy megvehetjük a szetteket, és annak alapján feloldhatjuk őket a játékban, ha fel is építjük őket ("every ... builds 3 times"). Ez így már nem akkora truváj (szerintem). Az lenne az igazi újdonság, ha ténylegesen saját alkotásokat lehetne beolvastatni a játékba, csak hát ahhoz meg egy normális 3D scanner kellene, az meg nem 2 fillér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...