Még idén megjelenik a Fallout 4?

Link másolása
Egyre több jel mutat arra, hogy még az idén meglátogathatjuk a posztapokaliptikus Bostont. Tegnap is idő előtt kiszivárgott egy-két infó a hivatalos oldalon, ma pedig a Bethesda saját online boltja árulta el a titkot.

Tegnap végre lerántották a leplet a régóta várt Fallout 4-ről, mely egy egész hosszú trailerrel mutatkozott be. Azt már tudjuk, hogy a helyszín Boston lesz, és a platformokkal is képben vagyunk (PC, Xbox One, PS4).

Megjelenési dátumot azonban még nem közöltek, így megindult a találgatás, hogy vajon mikor is látogathatunk el újra a nukleáris háború sújtotta világba. Ha körbenézünk az interneten, akkor láthatjuk, hogy a legtöbb külföldi online bolt 2015-re datálja a játék megjelenését. Ennél azonban sokkal érdekesebb, hogy a Bathesda saját webshopja is "TBA - 2015" felirattal reklámozta a játékot, azaz idei megjelenéssel, de ezt azóta már megváltoztatták. Hozzá kell tenni azonban, hogy a boltot egy külsős cég menedzseli, ezért lehet, hogy csak egy szimpla marketinghúzásról volt szó.


Más téma, de az online boltokhoz és a Fallouthoz kapcsolódik: a negyedik rész tegnapi bejelentése után jócskán megnövekedett az előző epizódok iránti kereslet. Az Amazon adatai szerint a Fallout 3: GOTY Edition PS3-as eladásai 755 százalékkal növekedtek 24 óra alatt, míg Xbox 360-on 464 százalékkal fogyott több belőle, mint előző nap.

17.
17.
Hab
#16: Amúgy meg beleereszthetsz 2 tárat valakibe és nem hal meg, mert alacsony a skill-ed...
Szerintem a megoldás az lehetne hogy csak belassítaná az időt action point-ok kárára, és ezalatt az idő alatt lehetne célozni a testrészekre. Így a hagyomány is tovább menne, és az akció orientált játékosok is örülhetnének.
16.
16.
medson
#15: +1, Én soha nem is használtam, max elvétve egyszer kétszer vagy hogy felmérjem hány ellenség van és merre vannak. Én mindig úgy éreztem hogy kiveszi a kezemből az ellenség likvidálásnak az érzetét, pont ahogy egy robot autó elfogja venni majd a vezetés élményét.
15.
15.
Eddie Krueger
Megmondom őszintén, remélem a VATS-szal kezdenek valamit, mert jelenlegi formájában a játék elején használhatatlan, a közepétől meg beépített cheat. Az elején semmit nem lehet eltalálni benne, míg sima fps-üzemben minden további nélkül, a végén meg odalopózok a deathclawhoz, VATS, lesorozom párszor valami sokat lövő eszközzel a fejét, oszt kész, pedig fps üzemmódban ezt megpróbálni elég valószínűleg gyors kibelezéssel járna.
Szóval, szerintem nem kellene feltétlenül erőltetni a VATS-szot, nem amiatt lesz Fallout egy játék.
14.
14.
rappit
#8: Azért a 3-hoz meg a new vegashoz nem kell egy nagy PC, hogy elvigye.
11.
11.
QuartoDestra4
hát
valszeg amíg nagyokat hallgattak addig bőszen fejlesztgették szal elképzelhető
10.
10.
dzsiádzsó
9.
9.
Cellator
Végre - remélem tényleg lesz még idén valami belőle, pont FekaFOB-nál - Steam nem reklámoz túl sokáig előrendelési lehetőséggel
8.
8.
lordboxi
Jólenne ha kidobnák a 3 at, meg a new vegast új generációra. Napról.napra jobba bánom, hogy eladtam a 360 at :(
7.
7.
Freed
2# TROLL :-D írásfejtő faj :-D
6.
6.
PaprikaJancsi
#2: Nem tudom, hogy jött ez a zabolázni, tényleg nincs semmi értelme :D
5.
5.
FekaFOB
Szerintem tuti az idei megjelenés már csak azért is mert a Steam-en már előrendelhető és úgy nem szoktak előrendelésbe tenni játékot amire még fél évnél többet kellene várni.
4.
4.
br1Koo
Szerintem még idén megjelenik, nem hinném, hogy sokáig akarnák húzni a marketinget, ugyanis eddig egy rohadt szó nem esett a játékról, most meg már in-game felvételek vannak. Nem mellesleg bőven valósnak tűnik a fejlesztést igénybevett idő.
3.
3.
Cipo3
#1: Kicsit önellentmondásban vagy.
2.
2.
Skandara
Zabolázott el? Nem kötekedni akarok, de te hol laksz, nálatok ez egy bevett mondás ebben az értelemben? Megzabolázni annyit tesz, hogy, féken tartani, uralni valamit. Elírtad, vagy tényleg használjátok ilyen értelemben is?
Témához: Hangulatosnak tűnik. Várom. :)
1.
1.
PaprikaJancsi
Hát ahogyan kinéz, akár egy-két éve is kiadhatták volna. Mondjuk engem sohasem zabolázott el a világa. Bár azt aláírom, hogy a 3. rész baromi jó kis játék volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...