E3 2015: Teaseren a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 5.
  • Videó
Link másolása
A Warhorse Studios elviszi Los Angelesbe a Kingdom Come: Deliverance-et, most egy kis ízelítőt kapunk arról, hogy mi vár ránk az expó folyamán. Az új videóban két páncélba bújt lovag csap össze a zöldellő mezőn.

A középkori Európában, azon belül Bohemiában játszódó nyitott világú RPG teljesen reális megközelítést használ. Nincsenek erős túlzások, a harc ugyanolyan kiélezett lesz, mint a valóságban. Hatalmas csatatereken tehetjük próbára jártasságunkat, az akció belső nézetben zajlik.

A minimum 30 órás játékidő non-lineáris sztorit kínál, csak tőlünk függ, hogy az igazság bajnoka leszünk, netán egy minden hájjal megkent gonosztevő, aki a békés falusiakat terrorizálja.

A Kingdom Come: Deliverance jelenleg alfafázisban van, a támogatók már ki is próbálhatják. A végleges változat 2016 nyarán érkezik PC-re, de készül belőle PS4-es és Xbox One-os változat is.

Íme, egy kis hangulatfokozó az E3 előtt:

9.
9.
Formula1fanatic
#8: Egy 4,5ghz-re húzott 2500K-val és egy 280X-el próbáltam. Esetek nagyrészében 40-50 fps-el ment nappal very high-on, de motion blurt nem lehetett kikapcsolni az alphában. Éjszaka a lámpások közelében lement 30 körülire is, a dinamikus árnyékok brutálisan élethűek. Nagyon durván néz ki a játék szerintem szebb a Crysis 3-nál. Ki lehetett próbálni az egy darab rövid kveszt végén egy íjat, nem egyszerű vele célozni, de ahogy a karakter fejlődik úgy nekünk is könnyebb dolgunk lesz elvileg a teljesben. Nekem sikerült az álló táblára viszonylag közelről 29 pontot lőni a 30-ból, de csak harmadik próbálkozásra. A járkáló embereket már nehezebb volt eltalálni:D Sok változót fog kezelni a program, nem egy átlagos buta egyszerű AAA játék lesz az biztos. Az alpha 2-ben kipróbálható alkímia része is sokkal komplexebb volt mint bármely más játékban, el is lehet rontani a főzetet.
8.
8.
crytek
#7: 2016 közepén jelenik meg addigra alap már egy gtx 970 azon meg jól megy!
7.
7.
Formula1fanatic
#1: Én játszottam az alfával , tényleg így néz ki, de öli a gépet rendesen.
6.
6.
Red-E-Kamp Van
ez lesz még csak az 50-60gb os játék és próbáltam szerényen becsülni.
de ettől eltekintve nagyon érdekel.
5.
5.
kastorhun
#3: Én is így vagyok vele, az engine az egyik legszebb az tény de, a motion blur ronda és ha be van kapcsolva az fps szám a felére csökken, és nem tudom megérteni hogy mi a jo a motion blur-ben tőle a játék akad mint a fene és alig lehet tőle látni valamit.
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Akkor örülhetsz, mert ebben a játékban nem igen fogják használni ;)
3.
3.
dzsiádzsó
Biztos egyedül vagyok, de Cryengine motion blur-jától hányok, annyira sz@r, hogy az hihetetlen, ettől valakinek tényleg szebbnek látszik a játék? Vagy ki találta ki valaminek így kell kinéznie, máshol is idegesít, de Crytek csúcsra járatta nálam ezt.
2.
2.
SkiingOstrich
cryengine, remek itt se lesz fps-em
1.
1.
PaulMarloW
kiváncsi leszek tényleg ilyen szép lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...