Napi WTF: Folytatódik a Hatoful Boyfriend

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Újra randizhatunk az emberi érzelmekre képes szívtipró galambokkal, hiszen érkezik a Hatoful Boyfriend: Holiday Star. Egy titokzatos akvarell világba csöppenünk, ahol még több madárral kezdhetünk romantikus viszonyba.

Mi is meglepődtünk azon, hogy a Hatoful Boyfriend első része annak ellenére szórakoztató, hogy alaphelyzete japánosan beteg. Egyetlen emberi nőként kerültünk be egy bentlakásos iskolába, ahol minden diák galamb, s a játék célja az volt, hogy megtaláljuk közöttük életünk párját.

Jó hír, hogy a Mediatonic randiszimulátora (urambocsá, vizuális regénye) folytatódik. Pontosabban, az eredeti változat már 2012-ben megjelent PC-re (itt a 65 megás demó), ám a Devolver Digital az elődhöz hasonlóan a második részt is újrakeveri.

A Hatoful Boyfriend: Holiday Star egy eddig soha nem látott téli helyszínen játszódik. Noha régi barátokkal is találkozunk, rengeteg új arccal (csőrrel) ismerkedhetünk meg, és számos melléktörténetet fedezhetünk fel. Már előre várjuk a sok furcsa és bizarr párbeszédet!


A játék ősszel landol a Steamen.

2.
2.
Extol
NA! Ez aztán zsírság
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...