E3 2015: Bizonytalan az új Crackdown jelenléte

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem biztos, hogy a tavalyi E3-on bemutatott, Xbox One-ra fejlesztett új Crackdown jelen lesz az idei kiállításon. Legalábbis Phil Spencer egy Twitteren feltett kérdésre nem igazán akart pontos választ adni.

A tavalyi E3-as bemutatkozás óta semmit nem lehetett hallani a Crackdownról, és nagyon úgy néz ki, hogy most se lesz ez másként. Phil Spencer legújabb Twitteren tett bejegyzése legalábbis erősen arra utal, hogy a Cloudgine fejlesztése kihagyja az idei expót.


Spencer az ominózus üzenetben ugyanis az egyik rajongói kérdésre válaszolva elmondta, nagyon jól halad a játék fejlesztése, de nem akarja elárulni, milyen felállással is készül a Microsoft.

Az Xbox feje egy másik bejegyzésben pedig már arról ír, nem szeretnék, ha idő előtt kiszivárogna, mivel is kedveskedik idén a csapat.

Vajon kint lesz az idei expón az új Crackdown?

6.
6.
DON GONDOCS
#5: GTA rendőrként szupererővel.
5.
5.
godach
Bevallom őszintén, mindkét részét megvettem, mert valami 1-2 ezerért adták használtan mindkettőt, de azt sem tudom mi ez. Tényleg. Mi ez?
4.
4.
PaulMarloW
legyen kint mert várom harmadik részt
3.
3.
kopic
Ez még nem jelenti egyből azt, hogy valóban nem lesz kint. Csak gondolom nem akarja lelőni (érthetően), hogy mivel készülnek az E3-ra !
1.
1.
dzsiádzsó
PGR5, Forza 6, GoW, Tomb Raider érdekelnének :), meg egy TDU3, Fallout 4, jöhetne egy új Driver is :D Amúgy idén jó a felhozatal, vagyis annak tűnik, reméljük 4 év után előszór meglepetés is lesz, mint a régi szép időkben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...