Augusztusban jön az Armikrog

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre megjelenési dátumot kapott a The Neverhood szellemi örökösének szánt Armikrog. A Kickstarter-pénzből finanszírozott kalandjáték augusztus közepén válik letölthetővé, első körben számítógépeken.

A Pencil Test Studios bejelentette, hogy augusztus 18-án veszi be a Steamet a The Neverhood szellemi örökösének szánt kalandjáték, az Armikrog. Habár a játék PS4-re és Wii U-ra is elkészül, az augusztusi dátum csak a Windows-, a Mac- és a Linux-verziókra vonatkozik, ezeket az előrendelők most 10 százalék kedvezménnyel kaphatják meg.


A játék kétféle kiadásban lesz elérhető, a standard csomag 25 eurót kóstál, míg a Terry Scott Taylor soundtrackjét is tartalmazó Deluxe Edition 30 euróba kerül. Az Armikrog főszereplője Tommynaut (Michael J. Nelson) és hűséges társa, Beak-Beak (Rob Paulsen) lesz, akiknek egy rejtélyes erődből kell megszökniük, miután fogságba esnek. A dizájnért Doug TenNapel, a The Neverhood és az Earthworm Jim alkotója felel, a stílus pedig magáért beszél - csekkoljátok az új trailert!

3.
3.
gyerecske
A The Neverhood nálam minden idők legszórakoztatóbb játékai között van.
Remélem ez is eléri majd a szintjét vagy legalább megközelíti. :-)
2.
2.
PaulMarloW
1.
1.
Yanez
Azok a zenék a játékból, de imádtam őket, és imádom is őket! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...