Chris Avellone távozik az Obsidiantól

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A híres játékdizájner az Interplaynél vágott bele a játékkészítésbe, majd a (házon belüli) Black Isle és végül az Obsidian Entertainment csapatánál folytatta pályafutását - az utóbbinak társalapítója is volt.

Chris Avellone a Facebook-oldalán jelentette be (többek között), hogy távozik az Obsidian Entertainmenttől, mert "hirtelen üresedés lett a Roxfort sötét varázslatok kivédése tárgy professzori posztjára". A viccelődés mellett leszögezte: a távozása egyébként teljesen komoly, barátságban búcsúzik a kollégáitól, és valamilyen új projektbe szeretne vágni.

Avellone még az Interplaynél  kezdte meg dizájneri pályafutását, már a Star Trek: Starfleet Academy fejlesztésénél is közreműködött, majd megalakulása után a házon belüli Black Isle-nál dolgozott tovább olyan címeken, mint a Fallout 2, a Planescape: Torment, az Icewind Dale és a Baldur's Gate: Dark Alliance. Az Obsidiannak társalapítója volt, kreatív direktorként terelgette a Knights of the Old Republic 2, a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity munkálatait is.

2.
2.
medson
#1: A Fallout 4 et nem az Obsidian készíti.
1.
1.
Kolompár Tarzan
Pedig ezek a játékok jók voltak! Reméljük a Fallout 4 nélküle is jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...