E3 2015: Az előző generációra is jön az új CoD

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár eredetileg úgy volt, hogy a Call of Duty: Black Ops III csak PC-re és az új generációs konzolokra fog megjelenni, az Activision az imént bejelentette a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as verziót is.

Az Activision bejelentette, hogy a PS3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni a Call of Duty: Black Ops III - a játékot eredetileg kizárólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra mutatták be.

Az Activision szerint ugyan a játékot úgy tervezték, hogy mindent kisajtoljanak az új platformokból, tudják, hogy sokan még nem váltottak konzolt, és továbbra is PS3-on és Xbox 360-on játszanak. Ennek érdekében megbízták a Beenoxot és a Mercenary Technologyt a portok elkészítésével, amelyek abban különböznek majd az új generációs változatoktól, hogy csak kétfős kooperatív módot fognak tartalmazni, és bétateszt sem várható hozzájuk.

Wii U-s változat nem lesz, ezt az Activision külön leszögezte.

28.
28.
Hondacrf
#10: Eszednél vagy te, gyermek? Játszottál te a legutolsó Call of Duty résszel, hogy ilyen nyíltan kimered jelenteni, hogy nem egy bughalmaz? Nem bughalmaz!? Akkor mivel magyarázod azt, amikor a Warbird a pályán kívűl spawnol, és nem tudsz bemenni vele a pályára? Mivel magyarázod azt, amikor a mesterlövészpuskáknak az állítható távcsövükkel gyorsan célzol és eltűnik a szálkereszt, csak ránagyít a képernyőre? Esetleg mivel magyarázod azt, amikor MORS-al fejbelövök valakit és ugyan úgy rohangál tovább? Lehetne beszélni itt még arról is, hogy a fekvő ellenfélbe 2x-3x belekell ütni ahhoz, hogy kipurcanjon és társaik. Battlefield-ben rohadtul tudják/tudjátok nyomatni, hogy a netcode hibás.. Érdekes módon AW-ban is elég sűrűn előfordul, hogy már rég beértem a fal mögé és akkor halok meg, illetve a másik "jelenség" hogy egyszerre lőjük le egymást az ellenféllel. A Call of Duty legalább annyira buggos, mint a Battlefield. Csupán most az a divat, hogy mindenhova odafröcsögjük, hogy buggos a Battlefield, függetlenül attól, hogy játszottunk-e vele vagy sem.
27.
27.
crytek
Jó hír a pc-men úgyse futna ez se. Majd akkor csapatom xbox 360-on.
25.
25.
arcadia
Elbírta volna csak nem nézett volna ki úgy..:D
24.
24.
Igazán dicséretes, így legalább elmondhatom, hogy nem csak PC, X1 és PS4-re nem veszem meg, de X360 és PS3-ra sem.. Milyen jó, esetleg jöhetne Androidra, IOS-re is akkor még többet spórolnék... :DDD
21.
21.
NECROSMOKE
Mar ideje lenne elszakadni a elozo generaciotol. PSP-re meg Nintendo Gameboy-ra vajon nem jon ki?
20.
20.
dcba
#16: Igen a remastered miatt en is nagyon merges vagyok, kiveve akkor amikor az olyan mint a Halo 1-2 remastered verzioja vagy a Resident Evil 1-e, amit lenyegeben totalisan ujra alkottak. De ami kiborit az amikor 2-3 eves jatekokat ujra kiadnak, mert hat biztos volt olyan akinek kimaradtak. Vicc, akkor vegyen az illeto egy hasznalt konzolt es kb fillerekert az adott jatekot.

De uj exkluzivak mint mondjuk egy uj Gears of War vagy az uj Halo nagyon kellenenek mint egy falat kenyer, vagy akar a multiplatform cimek is jobbak lennenek, ha kapzsisagbol nem eroltetnek a regi konzolokat.

Itt van pl a Batman amiben allitolag csak a Batmobil megenne egy xbox 360-t es akkor meg a jatek tovabbi reszerol nem is beszeltunk. Na most az uj batman is milyen lenne, ha ki kene adniuk ps3-ra es 360-ra is.
19.
19.
#17: Ezt már én is felvetettem többször,de csak hülyének néztek érte..
18.
18.
A nagy megmento Acti, aki a prevgen tulajoknak mero josagbol szallitja az eves cod hanyast :-) inkabb veszek a blacklightban valami gagyi kieget,mint hogy meg egy codert penzt adjak!
17.
17.
medson
#15: Pont ugyanígy jártam én is, nagyon elférne a GK n a szerkesztés gomb!!
16.
16.
DON GONDOCS
#14: Igen vegyél új konzolt meg a re-remastered játékokat 2x annyiért elhanyagolható változtatások mellett. Legalább ne annyiért adnák mint az újat. amúgy nincs ezzel gond.
15.
15.
dcba
#14: Ok beneztem amit irtal, tekintsd targytalannak amit irtam.

Miert nincs rohadt szerkesztes, vagy legalabb torles...
14.
14.
dcba
#11: MIert??

Szerinted mi ertelme meg porgetni egy kozel 10 eves konzolt? Csak azert mert nemely embereknek nincs ra penze?? Akkor ezzel az erovel a DVD mellett ki kellett volna mindent adni VHS-n evekig, mert az embereknek nincs penze DVD lejatszora.

Amig tartalom van a regi gepekre addig sokan nem fognak valtani es amig egy jatekot ugy csinalnak meg, h at tudjak utana ultetni regi konzolra is, addig itt erdemi fejlodes nem lesz.

Annak latom max ertelmet, h azzal csinaljanak penzt, h kiadnak valamifele Spin-off-t ps3-ra, mint anno a Spider-Man Web of Shadow-nal volt, h a ps2 verzio egy 2,5D-s oldalnezetes jatekocska volt es sehol nem vette fel a versenyt a nagy verzioval.
13.
13.
medson
Én csak abban reménykedek hogy nem jön modern warfare 4, a 3 tökéletesen lezárta az egészet elvarrt minden szálat, ha ebbe még megpróbálnak beleerőltetni egy captain price in exosceleton revenge of the dark lord of the russian ultranacionalist leader-t, én sírok egy folyót.
12.
12.
strike19
#4: Activison-nál nem lesz késés.A pénz a mindenük.
Meg nem a HV portolja :D
11.
11.
medson
#9: Fail ez #7 utolsó sorainak szólt :D
10.
10.
DON GONDOCS
Én vagyok az egyetlen aki örül ennek a hírnek. Nem azért de "régi konzolon" nagyon is helye van. Legalább nemegy bugalmaz mint BF vagy moh
9.
9.
medson
#8: boby cimbink így látta jónak, ne merd kétségbe vonni a döntését...!
8.
8.
mestermagyar
#6: Ha csak egy perces lesz a single, a multitól felrobban a gép és kiakad mindenki, bocsánatot kérnek, 2 évvel később el is készül, és mindenki veszi őket tovább mintha mi sem történt volna.
7.
7.
dcba
#2: Ja kiadnak valami szutykot, h meg tobb penz legyen. Sztem gaz amit csinalnak, minek kell 2 ev utan is porgetni kozel tiz eves hardware-t.

Mind1 engem nem erdekel maga a COD, csak azt tartom nevetsegesnek, h meg mindig porgetik a last gent, holott jobban fogynanak a next gen konzolok ha nem jonne tartalom a regiekre es a konzoseget is csak 2 fele osztana nem 4 fele.
6.
6.
Angelwing
pénz pénz pénz... minőség kérdéses! a név eladja majd.
5.
5.
Falcon
tudtam hogy egy ősszercsapot szemét lesz ez is ......ideje lenne már egy normális cod-ot csinálni az új generációra, nemhogy azzal foglalkoznának
4.
4.
dante92
Nagyon helyes! Csak nehogy annyit késsen, mint az MKX...
3.
3.
dzsiádzsó
Fordítom, több pénz lesz eladásból régi konzolon, mint amennyibe a fejlesztés kerül a piaci elemzőik szerint, kivéve Víjún, mert ott nem lenne több pénz belőle, amúgy meg tök jófejek, hogy hajlandóak a régi konzolosktól is pénzt elfogadni... jaaa vagyis még fejleszteni rá így klafa.
2.
2.
mestermagyar
Mobilport színvonalat tessék várni.
1.
1.
atesz89
A jó kis quake engine-t bírják a régi konzolok is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...