E3 2015: Folytatódik a Shadow Warrior - frissítve!

Link másolása
A 2013-as Shadow Warrior szembement a modern FPS-ekkel, és egy régi vágású lövölde rebootjával lepte meg a műfaj rajongóit. A fejlesztők most a Twitteren utalgattak egy lehetséges folytatásra.

"Who wants some more Wang…" - tette fel a költői kérdést a Shadow Warrior hivatalos Twitter-oldalán az egyik fejlesztő, mellyel félreérthetetlenül utalt egy esetleges folytatásra. Emellett az egyik rajongó rákérdezett, hogy mennyi az esélye annak, hogy folytatás érkezik a játékhoz a következő években, melyre az "extremely high" beszédes választ kapta. Lehetséges, hogy a jövő heti E3-on már be is jelentik a Shadow Warrior 2-t?

A Shadow Warrior rebootja 2013-ban jelent meg PC-re, majd egy évvel később Xbox One-ra és PS4-re is megérkezett. Klasszikus játékmenetével sok FPS-rajongó szívét elnyerte, emellett humoros és látványos is volt. Bár lehet, hogy csak egy puszta véletlen, de a játék éppen 90 százalékos akcióban van a GOG-on, így 30 euró helyett mindössze 3 euróba kerül.

Update! Hivatalosnak látszik a dolog, a Shadow Warrior 2-t tényleg az idei E3-on leplezi le a fejlesztő. Itt van az első teaser:

6.
6.
DON GONDOCS
A Blood vagy a Witchaven mért nem kap már egy remaket?
5.
5.
Hard Reset ps4 verzionak jobban orultem volna :-(
4.
4.
Carrast
nekem nem jött be a remake..
3.
3.
guitarlord
A remake csodálatos volt, illetve lehetett volna, ha 8-10 órába belesűrítik! A párbeszédek a két fő karakter között hatalmasak voltak, a poénok ütöttek, viszont Hard fokozaton Nekem 25 órámba telt, ami egy buta csőFPS-től túlságosan sok....

Ha kicsit rövidítik, változatosabb lesz a pálya design (pl. első 4-5 pálya ugyanabban az erdőben volt kb. kis variálásokkal), több ellenféltípus, javítanak a fegyverek fizikáján (karját lövöm és leszakad a Feje....ez 10 éve is ciki lett volna...) és vagy kidobják a Boss Fightokat, vagy rendbeteszik, megőrizve a hangulatot, akkor egy pokoli jó játék lesz a Shadow Warrior 2!

Minden hibája ellenére Én szerettem a remake-et is, de megértem a közepes kritikákat, épp a felsorolt hibák okán Én sem adtam volna többet, ha kritikus lennék!
2.
2.
shooter1234
Zsír, a remake is jóra sikeredett, bár nem vártam tőle sokat. Ha ez a második rész is legalább olyan jó lesz, akkor semmi gond.
1.
1.
overdosed90
Facebookra már kiraktak egy "sárkány kettest" szóval szerintem már hivatalosnak mondható :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...