Shadow Warrior PC

A Flying Wild Hog és a Devolver Digital felújítja az 1997-ben megjelent klasszikust, a Shadow Warriort.

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.

Íme, a Games with Gold februári felhozatala!

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokat kapják meg a következő hónapban az Xbox Live Gold-előfizetők. A felállás a szokásos, két Xbox One- és két Xbox 360-címnek örülhetnek a játékosok.

Ingyenesen tölthető a 2013-as Shadow Warrior

A rajongók örülhetnek: a hónap elején az 1997-es eredeti Shadow Warrior lett ingyenes a GOG-on, most pedig a 2013-as remake-hez is hozzájuthatunk a Humbe Store-ban. Nem árt sietni, hiszen csak egy napig él az akció!

Ingyenes a Shadow Warrior

Ugyan a Steamen már május óta ingyenesen beszerezhető a 3D Realms 1997-es klasszikus shootere, a játék most felkerült a GOG kínálatába is, ráadásul DRM-mentesen. Így csak rajtad áll, honnan kaparintod meg.

E3 2015: Folytatódik a Shadow Warrior - frissítve!

A 2013-as Shadow Warrior szembement a modern FPS-ekkel, és egy régi vágású lövölde rebootjával lepte meg a műfaj rajongóit. A fejlesztők most a Twitteren utalgattak egy lehetséges folytatásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan ráfordulunk a novemberre, miközben az őszi játékmegjelenési dömping folytatódik. Ezen a héten a hardcore és a casual játékosok is találhatnak a fogukra való címet, lássuk, mi a kínálat!

Traileren a next-gen konzolos Shadow Warrior

A látványos torzófelezések, lefejezések és végtagcsonkítások közepette az ember nem is tudja, hova nézzen a következő trailer képkockái után, mely a Shadow Warrior PS4- és Xbox One-változatát demonstrálja.

Blogajánló: Szeptemberi blogeső

Úgy tűnik, szeptemberben nem csak a felhők szaporodtak meg, hanem a blogszekcióban is történt egy kis "időjárás-változás" és ezúttal is sok-sok munkával ajándékoztátok meg a nagyközönséget.

Egy hónapot késik a konzolos Shadow Warrior

Ahogy közeledik az őszi dömping, úgy szorul a hurok a fejlesztők nyaka körül. Többen nem tudják tartani az előre eltervezett megjelenési dátumot, most a Flying Wild Hogon a sor. A Shadow Warrior csak októberben jön.

Heti hírösszefoglaló - 31. hét

Elkezdődött az augusztus, és a héten már történtek mozgolódások a játékiparban. Több játék is megjelenési dátumot kapott, és az ősszel érkező címek marketinggépezete is beindult.