E3 2015: Újjászületik a Dota 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Valve bejelentette, hogy egy nagyobb frissítés érkezik a Dota 2-höz Dota 2 Reborn címmel, ami lecseréli a régi engine-t egy újra, átalakul a kezelőfelület, illetve végre élesednek az egyedi meccsek is.

A Dota 2 Reborn gyakorlatilag teljesen átírja a Valve hatalmas sikerű MOBA-ját. A frissítéssel új kezelőfelületet és engine-t (talán a Source 2-t?) kapunk, valamint indíthatunk egyedi meccseket is a Custom Games menüpontban.

A frissítés kiadását egy nagyobb kaliberű bétateszt előzi meg hamarosan, amit folyton javítanak majd a játékosok visszajelzései alapján. Elsőre nem minden funkció él majd az új kliensben.

És ami a legfontosabb: a játékosok könnyebben találhatnak maguknak társakat a Custom Games segítségével. Cimboráinkat immáron egy kattintással behívhatjuk magunk mellé, egyszerű lesz közvetítéseket indítani, valamint kapunk egy olyan funkciót is, amellyel könnyebb lesz egyesíteni két meglévő csapatot.

A Valve új chatfelületet és szobákat ígér, melyek akár 5 ezer játékost is támogatnak. A Dota TV lehetőségei is kibővülnek, megoszthatjuk videóikat és megjegyzést is fűzhetünk hozzájuk, illetve a játék oktatómódját is megváltoztatják, akár botok ellen is harcolhatunk az éles mérkőzések előtt.

12.
12.
jszili32
A video alapján amit láttam a map is más lesz.
Meg amugy nem kéne ilyen újítás!
Aki feedel azt basszák ugy hogy ne játszon vele soha, én csak ennyire patchelném!
11.
11.
Stranger
#9: Ha tényleg nem lesz semmilyen grafikai update, akkor futhat sokkal jobban is. Gondolom nem marad DX9-es a játék.
9.
9.
biohazard rex
#8: Nem fognak a grafikához nyúlni ez biztos, de addig amíg kap Vulkan API támogatást, addig sajnos nagy teljesítmény javulást nem fogunk látni :/
8.
8.
markoci555
#7: A grafikához tuti nem nyúlnak?
tehát a mostani f*s gépemen tud majd még ilyen kis szemet hányattatóan, de kevéssé akadóan futni?
Mert akkor nincs is jobb idő hogy újra elkezdjem: Jön a nyár, le lett váltva a net és már nem akad minden, újítják a játékot, nem tudom mi kell még hogy ennél jobban szinte mágnesként vonzzon. Heroes of Hearthstone viszlát :D
5.
5.
Lorthirash
Mi volt a gond a grafikával?
4.
4.
Cipo3
Engem azért megrémít a kezelőfelület, teljesen idegen. Még szerencse, hogy a játékon belüli felület nem változik.
2.
2.
mestermagyar
A hangsúly az engine-n van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...