E3 2015: Transformers-játékon dolgozik a Platinum?

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az idei E3-on nem a Vanquish folytatását jelenti be a Platinum Games. A csapat új, készülő játéka ugyanis a kiszivárgott hírek szerint egy Transformer-játék lesz, a Transformers Devastation.

Idő előtt kiszivárgott, hogy milyen meglepetésbejelentéssel készül az E3-on a Platinum Games, és az bizony nem a korábban pletykált Vanquish 2 lesz.

A Pure Xbox-on megjelent hírek szerint ugyanis a titokzatos cím nem más, mint az Activisonnel közösen készített, cel-shaded brawler, a Transformers: Devastation lesz. Az időközben a Best Buy oldalán is felbukkant játékban ismét Megatronnal és az Álcákkal kell szembenéznie Optimus Prime-nak és csapatának.

A kiszivárgott hírek szerint öt nehézségi fokozat lesz a játékban, ahol méretes robotok között járműves akciók és végtelen kombókkal színezett bunyók lesznek várhatóak. Az Autobotok oldaláról Optimus Prime, Bumbblebee, Sideswipe, Wheeljack és Grimlock lesz játszható. Kapunk testreszabási lehetőségeket, továbbá az eredeti TV-sorozatból ismert színészek hangján szólalnak majd meg a robotok: Peter Cullen (Optimus Prime), Dan Gilvezan (Bumbblebee) és Frank Welker (Megatron és Soundwave) is a hangját adta az alkotáshoz.


A játék állítólag Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS4-re és PS3-ra fog megjelenni.

8.
8.
Shifty
#4: Köszi, javítottam.
7.
7.
Shifty
#6: Köszi, beleírtam.
6.
6.
roli33
PS3-ra is jön, kihagytátok.
5.
5.
Wow mekkora kiralysag :-)
4.
4.
PaprikaJancsi
Javítsátok ki a Bubblebee-t, BumbleBee-re, mert rosszul írtátok le!!!
3.
3.
DON GONDOCS
Végre egykis arcade bunyós játék.
1.
1.
RiKolto
Nem is baj hogy nem lesz PC-n, ez a régi fajta karakterek nem jönnek be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...