Transformers: Devastation PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A klasszikus rajzfilmeket idézi az új Transformers-játék.
1515769200

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.
1475085900

Itt vannak a PlayStation Plus októberi ajándékai

A Sony is elárulta, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation-tulajok az októberi prémiumelőfizetésük mellé. A halloweenre zombiirtással készülünk, de örülhetnek a Transformers-rajongók is!
1455469200

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.
1446736620

Transformers: Devastation teszt

Amióta a Hasbro csúcsra pörgette a mozikban a Transformers franchise-t, azóta a játékipar is bátrabban nyúl az autobotok és álcák küzdelméhez. Ezúttal a Bayonetta alkotóinak próbálkozását, a Transformers: Devastationt teszteltük.
1444145404

Transformers: Devastation - trailer a megjelenéshez

Hogy a Platinum Games mit kezd a Transformers-univerzummal, az ma kiderül végre, hiszen végre a boltokba került Devastation alcímű anyag. A rajzfilmszerű grafika csak a látszat, igazán mély lehetőségek rejlenek a játékban.
1444059012

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?
1444039200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.
1443202285

Kulisszák mögött a Transformers: Devastation

A Transformers: Devastation legújabb kulisszák mögötti kedvcsinálójában a PlatinumGames producere, Atsushi Kurooka, a játék rendezője, Kenji Saito és az Activision producere, Robert Conkey árulnak el titkokat a játékról.
1440662409

Így harcolunk majd a Transformers: Devastationben

Új gameplay előzetest kaptunk a Transformers: Devastationből, melyben a játszható karakterek harci képességeit csodálhatjuk meg. Emellett lerántották a leplet az előrendelői extrákról is.
1436533246

Brutális traileren a Transformers: Devastation

Látványos gameplay trailer érkezett a Platinum Games-féle Transformers-játékból. Ezután az előzetes után már tudjuk miért a Devastation, azaz pusztulás alcímet kapta a játék.