E3 2015: Jön a mobilos Torchlight

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Runic Games és Perfect World bejelentette, hogy iOS-en és Androidon folytatódik a népszerű akció-RPG sorozat. A két csapat közösen felel majd az idén érkező Torchlight Mobile fejlesztésérért.

A Torchlight-széria szép lassan multiplatformmá érett, a frencsájz 2009-ben indult PC-n, majd megkaptuk a linuxos, Mac-es és Xbox 360-as verziókat is. A második rész 2012-ben jelent meg, igaz, a konzolos verzió akkor kimaradt a szórásból.

Három év után mobilokon tér vissza a sorozat a Perfect World és a Runic Games tolmácsolásában. A sajtóközlemény szerint teljesen új fejezetről lesz szó, nem pedig egy szimpla portról.

A felülnézetes akció-RPG a Diablo egyik igazi kihívójának számít, így örülünk, hogy hamarosan a zsebünkben landolhat az új iteráció.

Hogy mikor? Pontos megjelenési dátum még nincs, annyi biztos, hogy még idén megkapjuk a Torchlight Mobile-t. Remélhetőleg az első látnivalók is befutnak hamarosan.

4.
4.
PAtr0n
#3: Na igen, így valahogy.
3.
3.
Spectrum
#1: Már látom is magam előtt: ára 2000 Ft.- alkalmazáson belüli vásárlások elemenként 699 - 36999 HUF.
1.
1.
PAtr0n
Jó hír, bár attól félek ez is a ingyenes alkalmazások között landol Droidon, és majd a jobb cuccok mind fizetősek lesznek.... Azért várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...