E3 2015: Bemutatkozik a Gears of War 4

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt reméltük, duplázott a Microsoft, és nem csak az első Gears of War felújított változatát jelentette be, hanem a Gears of War negyedik részét is. Az anyag Xbox One-exkluzív, és 2016-ban jön.

Rod Fergusson bejelentette, hogy készül a Gears of War 4, ráadásul egy gameplay demót is kaptunk belőle. A The Coalition fejlesztése kétségkívül látványos, ráadásul érdekessége, hogy új főszereplőket és új ellenfeleket mutat be nekünk. 2016 karácsonyán érkezik.

24.
24.
Yato
Remélem kőkemény véres gyilok lesz, jó kis lepusztult tereppel és kevés szín orgiával. Szóval olyan sötét atmoszférás igazi Gíírszt akarok én személy szerint. Meglátjuk mi lesz .....
23.
23.
McDuff
csak legyenek benne sáskák is meg badass csávók és nincs több kérdésem :D a Gears akárki, akármit mond mindig is erről szólt, véresre rúgni jó pár segget! :P nah több vért elviselhetne mondjuk.
de nekem tetszett ez a pályarészlet amit láttam (húúúú főleg látványra!), még nem aggódom amíg nem láttam többet.
22.
22.
dzsiádzsó
#21: Hát nem tudom, persze ez csak egy trailer, ha anno a Gears 1-ből is csak ennyit láttunk volna, lehet nem esünk hanyatt. Azért nekem 1 perc alatt több öltetem volt GoW-al kapcsolatban, mint az egész stúdiónak 1,5 év alatt, legalábbis trailer alapján ezt tudom mondani. Egyébként brutál jól néz ki, meg szépen haladnak a fejlesztéssel, de spoilerezhetnek nyugodtan, ez már az 5. rész, nagyon nincs mit rejtegetni, tudjuk jönnek a sáskák, mi meg kiírtjuk őket, itt csilivili grafikán kivül a játékmechanizmusról, új ellenfelekről, képességekről és valami épkézláb storyról kellett volna dalolni sztm.
21.
21.
UncannyDante94
#20: és ha belegondolunk h (állítólag)trilógia lesz,és mégis igen csak kis betekintést láthattunk ebből+több mint 1 év mire jön,remélem nem lesz bukta!
20.
20.
dzsiádzsó
#16: Ebbe is van valami, de ez nem is GoW, hanem Gears 4 :D... Na mindegy, akármi lesz már most látszik kapufa!
19.
19.
kopic
#13: "ki akar újra ugyanazokkal a karakterekkel és ellenfelekkel harcolni?"
Én biztosan nem, ezért írtam a Pendulum Háborúkat.

dzsiádzsó, Uncanny: Adja isten, hogy igazatok lesz !
18.
18.
Drazhar
Én a növényzetből gondoltam egyből arra, hogy előzmény. Mármint a Sera eléggé lestrapálódott az alap széria eseményei alatt - persze még mindig lehet, hogy egy teljesen másik bolygón is járunk.
17.
17.
UncannyDante94
#11: Az tuti h érződni fog Cliff Bleszinski hiánya.. :/
16.
16.
kopic
#8: Viszont akkor nem lenne ott a 4-es szám, hanem vmi alcíme lenne.:S
14.
14.
dzsiádzsó
#8: Biztos, hogy nem folytatás, E-Day után lehet nem sokkal és GoW 1 között, vagy párhuzamosan, jó ég se tudja, de katasztrófa mennyire nem kezdtek semmit a sorozattal, de hát ilyen az aki csak licencet vesz, az Epic.nek a gyermeke volt a sorozat, nekik az aranytojást tojó tyúk... De így nem lesz az se!
13.
13.
DON GONDOCS
Attól hogy más mint az előző részek attól még lehet jó, ki akar újra ugyanazokkal a karakterekkel és ellenfelekkel harcolni? Lehet jobb is lesz mint az utolsó 2 rész.
11.
11.
kopic
#8: Ha tényleg előzmény lesz, akkor minden szavamat visszavonom, kivéve a Cliffy B-set.
10.
10.
Drazhar
Az a baj, hogy a nevével próbálják eladni, ennyi alapján semmi hangulata nincs a cuccnak, csak újabb rókabőr...
8.
8.
UncannyDante94
#3: Sokadszorra megnézve ezt a videót, sztem van rá esély h mégis csak vmi előzmény lesz..mint pl a Lancer tusát faboritja,mint vmi kezdetleges verzió,plusz jobban megnézve az emberkéket, alig van rajtuk páncélzat-,és az arcukat nézve nemtűnek annyira lestrapáltnak,reményt vesztetnek mint pl a 3ban. Szval ezekből én arra következtetek hogy HA folytatás lenne akkor tényleg vmi nyomos OK kéne h újra fegyvert ragadjanak.
6.
6.
kopic
Meg Cliffy B hiánya is 10000000%, hogy megfog látszódni.:S
4.
4.
kopic
#2: Na, lehet, hogy pont ezért nem tetszik!:S Pontosan a háborús hangulatáért imádom a sorozatot ! A 2-ik rész hatalmas csaták tekintetében eszméletlen epic volt.
3.
3.
kopic
#1: Utóbbi.

Ezt vártam az egész konfon a legjobban, de eddig nem vagyok tőle elragadtatva.:(
Mégis hogy a halálba akarják folytatni ?! A 3-ik rész az egészet lezárta tökéletesen ! Sztem jobban jártunk volna, ha a Pendulum Háborúkat dolgozzák föl.:/
2.
2.
DON GONDOCS
Nyoma sincs a háborús hangulatnak inkább olyan horror akció, mint a re5-6.
1.
1.
PaprikaJancsi
Most Gears 4 vagy Gears of War 4 ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...