Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

A kissé lapos júliusi kínálat után egészen erős felhozatallal jelentkezik a Microsoft Games with Gold akciója. Az Xbox Live Gold előfizetői négy nagyszerű címet zsebelhetnek be augusztus folyamán.

Nem függ a játékok sztorijától a Gears of War-film

Nem akarták feleslegesen megkötni a készítők kezét, ezért a Gears of War-film "egy alternatív valóságban" játszódik majd, és nem lesz köze a játékok történetéhez - ezt maga Rod Fergusson, a The Coalition fejese erősítette meg.

Hétvégén ingyen játszhatsz a Gears of War 4-gyel

Az Xbox Game Pass egyik húzócímeként szinte csak az nem játszott még a Gears of War 4-gyel, aki szándékosan elkerülte. Ha mégis kimaradt volna, akkor most hétvégén minden Xbox Live Gold-tag bepótolhatja a dolgot.

Két év után feltámadt a Gears of War-film

Noha a Microsoft és a Universal Pictures közös mozis projektje már 2016 óta tervben van, a bejelentés óta csak parlagon hevert a Gears of War-film. Egészen mostanáig, hiszen új írót kapott az adaptáció.

Gears of War-játékhoz toboroz a Splash Damage

Végül a múlt héten nem mutatkozott be a sorozat legújabb epizódja, de egyre biztosabb, hogy már készül a folytatás. És úgy tűnik, az előző rész munkálataiba besegítő Splash Damage ezúttal komolyabb feladatokat is kapott.

Gears of War - a héten bemutatkozik az új rész?

Ice-T, a népszerű rapper egy Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy ezen a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre számíthatunk. És ez miért is érdekes? Mert ő szólaltatta meg a negyedik rész egyik karakterét.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

Így fut majd a Gears of War 4 Xbox One X-en

A Microsoft részletezte, hogy milyen grafikai javulásra számíthatnak a leendő Xbox One X-tulajok a Gears of War 4-ben. Két megjelenítési mód közül választhatunk: ha megelégszünk 1080p-vel, már a kampány is 60 fps-sel szalad majd.

Gears of War 4 - ezt hozza a szeptemberi frissítés

A The Coalition nemrég bejelentette, hogy szeptember közepén egy masszív frissítés fog érkezni a Gears of War 4-hez. Az update tartalmát illetően nem lehet oka panaszra a játék kedvelőinek, ugyanis a javításokon kívül, új pályákat is kapnak.

E3 2017: Ezt tudja a Gears of War 4 Xbox One X-en

Az esti E3-as Microsoft-konferencián bemutatkozott az erősebb Xbox One X, ami miatt több játék is 4K-s frissítést kap majd. A The Coalition Studio emberei a műsor után meséltek arról, hogy mennyivel tud majd többet a frissített Gears of War 4.