E3 2015: Megérkezett az új Need for Speed trailere

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A korábban már bemutatott vadonatúj Need for Speed is megkapta a maga előzetesét. Az új felvonás erősen épít az Undergroundban megismert testreszabásra és a Carbonból ismert nyílt világra. Katt a trailerért!

Megérkezett a Need for Speed korábban beharangozott teljes előzetese és az ígéretek szerint minden másodpercnek, minden tettünknek következménye lesz.

Az új rész az Undergroundból megismert testreszabási lehetőségekre, illetve a Carbonban megtapasztalt hatalmas nyílt világra épít. A játéknak otthont adó Ventura Bay a nyugati parti városi környezetet idézi meg, így a játszótér igazán színes lesz, többek között a belvárosban, a várost övező kanyonokban és a kikötőben is meg fogunk fordulni. A Ghost Games tájékoztatása szerint nagyon részletes módon szabhatjuk majd testre a kocsinkat, többek között különböző alkatrészekkel, festésekkel, tuningokkal, spoilerekkel.

Az új Need for Speed Xbox One-ra, PS4-re és PC-re készül, és november 3-án jelenik meg.


15.
15.
Benjago
Ez lesz a legjobb nfs az is biztos. Rohadt jól néz ki, nyílt viilág, tuningolás, sztori, fps beszélgetések, állat kocsik, éjszakai underground hangulat, király zenék. Minden ami nfs az itt meglesz!!!
A driftkamera érdekes volt, én is remélem, hogy lehet állítani, de, hogy ezen kívül mi a baja az embereknek azt fel sem tudom fogni, tényleg.
14.
14.
Lorthirash
A Drift kamerán kívül jónak tűnik (tuti kilehet majd kapcsolni)
13.
13.
Angelwing
jól néz ki,jó játék lesz ez! na meg tunning hegyek,csak jó lehet!
12.
12.
Nothing
...csak ezt az erőltetett májer "gangsztázós", rappelős baromságot felejtsék ki belőle. Iszonyat, mennyire nem jön össze a két téma - mintha szurokkal öntenék le Mona Lisa fejét.
11.
11.
Red-E-Kamp Van
hogy ezek az emberek milyen élethűek voltak.
9.
9.
D.Sz
Remélem a zsarukat és a driftkamerát ki lehet majd kapcsolni. És lehet majd offline is játszani. Továbbra is kiváncsian várom a játékot...
8.
8.
wdavid
#6: Ne is haragudj, de igen hülye érveket hoztál fel a végén. Azért nem veszel meg egy játékot, mert a bemutatón felbukkanik egy Windows ablak? Úr isten...

Még semmit sem láttunk a játékból, de már mindenki temeti, valami apróság miatt, tipikus Magyar mentalitás.

Évek óta ugyan azt kapjuk a pénzünkért (már aki megvette, mert én nem),...szép autók, rendőrök, meg ha szeretnéd lefestheted a kocsidat, dög unalom...és most mikor vissza kapjuk a normális "tuningolási" rendszert, találnak mást amibe bele lehet kötni. Igen a drift Kamera, finoman szólva is sz*r, de ha jól tudom állítható lesz (bár annak jobban örülnék ha teljesen ki lehetne kapcsolni)

a régi NFS játékokon nőttem fel, Carbon után hagytam el a szériát...amit most láttam azok alapján nálam nagyon esélyes, hogy megveszem, de még ezek után sem 100%. Eddig ez az első videó, várom a többit, ami esetleg hosszabb és többet mutat, majd akkor fogom/fogjuk csak tudni mit kapunk a pénzünkért.
6.
6.
giga321
Hmm. Nos én nem szeretem már az NFS szériát nekem a Most Wanted óta egyik sem tetszik (2005). De nézem most ezt mondom hmm megint belerakták ezt a Most Wantedot és Carbont idéző FPS (mármint, hogy végig neked beszélnek a hús vér emberek stb ) nézetet. Ez mindig is tetszett benne. Aztán jött a Tuningolós rész. Gondolom direkt nem mutattak IGAZÁN részletes testreszabást mert bele kellett tuszkolni ebbe a kis időbe még 1 versenyt is de sebaj. Ez a kis tuningolós rész is tetszett. Nagyon szép és letisztultan lehet csinálni. Aztán jött a város. Éjszaka, zene minden, hangulat egy az egyben csillagos 5-ös. Itt már kezdtem gondolkodni, hogy lehet, hogy beruházok rá? Még jó is lesz?
Aztán jött a tényleges gameplay. Ez wtf?.
Kanyarodáskor vagy drifteléskor már nem tudom eldönteni, de a kamera lement kb a kocsi oldalához szinte a kerék alá. És semmit nem lehetett látni, ha mondjuk balra kanyarodik akkor nagy totálba látjuk az egész jobb oldalát az autónak és semmit sem az útról. És nem 1x neki ment így a pali vagy Nő nem tudom ki játszott vele kb autóknak meg miegymásnak. Nekem ez a kamera állás nagyon nem jön be.
A bal oldalról fel fel bukkanó windows ablakokról már nem is beszélve. No mind 1 végül elment a kedvem a játéktól. Megint.
4.
4.
br1Koo
A Bódi Guszti lova haljon meg, de nekem hosszú idő után, ez a koncepció tetszik, lehet azért, mert az underground szériát imádtam. A menü, az autó testreszabása, a kezelőfelület stílusos, aközben tudod megnézni az autót, hogy kiválasztod mit szeretnél rajta változtatni. A versenyben ez a bedőlés az ami rohadtul zavaró lehet, de valószínűleg állítható lesz, vagy mérsékelhető. Egyre inkább azt érzem az idei E3-on, hogy az elkövetkező időszak fasza játékokkal kecsegtet, és ezt jelen esetben úgy mondom, hogy őszintén megvetettem az utóbbi 6, vagy 7 nfs játékot (tököm tudja mennyi van már)
3.
3.
BloodyDeath
Ha lesz benne singli kampány, valamint manuális váltás, és a jobb analóg karra átrakhatom a gázt/féket ps4-n, akkor ez maga lesz az álom. Legalábbis számomra. Nekem baszottúl tetszik. :)
2.
2.
dzsiádzsó
Egyszerűen szégyen, hogy ez reboot, semmi tisztelet az eredeti sorozat iránt, bohóc autók, bohóc irányítással, bohócoknak..
Nekem is jól esik néha száguldozni, de használjanak valami alcímet, pl.: NFS: Idiots. Miért nem lehet 3 részre bontani ezt, kihozni egy régi stílusú NFS-t, mint Hot Pursuit 2, ami még tisztelte az autókat, legyen verseny verzió ugye Shift, és ez a boyracer paródia, de ettől hányok, már a létező összes nevet klisét elsütik csak vegyék meg. Arra nem gondolnak azért jó a név, a brand mert anno szerették az emberek, amilyen volt? Attól még, hogy a 27. Underground-ra ráírják Hot Pursuit egy dekával nem lesz jobb játék, csak átvernek pár embert, akik az életbe többet nem vesznek NFS-t legalábbis remélem, mer ideje ennek véget vetni, komolyan pénzbehajtás az egész játékipar néha úgy érzem, amit meg a régi címekkel csinálnak ámokfutás számomra.
És tudom a fiataloknak tetszik, hajrá nem zavar, csak ők is tiszteljék azokat, akik még a régi NFS-eken nőttek fel és már elnézést, de ettől okádanak...
1.
1.
Dark_Temptation
látom még mindig izzadnak az autók...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...