E3 2015: Újra bemutatkozott a The Last Guardian

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Kalandos utat jár be a The Last Guardian, de nagyon úgy néz ki, hogy a Sony tényleg nem tesz le a játékról. Az idei konferenciájukon újra bemutatták, és jó eséllyel 2016-ban végre fel is kerül a boltok polcaira.

Hat évvel ezelőtti bemutatkozásakor még nem hittük volna, hogy az ICO-t és a Shadow of the Colossust is jegyző Team ICO csapata ennyi energiát öl majd legújabb játékukba, a The Last Guardianbe. A Sony ellenben mindvégig hitt a projektben, így hiába a fejlesztés során felmerült sok-sok probléma, 2016-ban biztosan meg fog jelenni a játék, mégpedig kizárólag PlayStation 4-en.

11.
11.
Moderáljatok ki nyugodtan akkor is ideírom hogy ez KIBASZOTT jó volt !
a sok fikajani biztos soha nem játszott a Shadow of the Colossus-al vagy az ICO-vaL
de nem is kell,nem érdemlik meg egyiket se...
Nekem ez kötelező:)
10.
10.
Hát script az lesz benne bőven...
9.
9.
DON GONDOCS
Miez a brutális trex hang ennek a patkány-hiéna-csirkének? :D
8.
8.
zsocc-nrg
Hát igen, a gyerek tényleg nagyon furcsa ebben a világban, minden gyönyörű, a lény különösen szépen ki van dolgozva, a srác meg mint valami rajzfilmfigura. Ettől függetlenül végre megjelenik szóval tűkön ülve várom a végeredményt, az biztos hogy tuti vétel lesz mert nagyon bejön az egész.
7.
7.
B-Shaggy
Arra vártak az emberek ennyi időt, hogy egy gyerek egy szakadékon átugorjon, egy sínen letoljon egy dobozt, és közben azt ordibálja, hogy Ilbáj meg hogy Töjkő?
6.
6.
McDuff
Az a gyerek annyira felbasz, teljesen kilóg a környezetből! Ez a kutyámajom végtelenül kidolgozott, minden részlete, a környezet is, de ez a srác?! Mintha vmi indie címből hozták volna át ezzel a rajzolt és baltával faragott grafikájával. Az meg hogy csak 2 szót mond és mind a 2-t ugyanolyan hangszínnel az már csak hab volt a tortán. Ez nem az én játékom lesz...
5.
5.
br1Koo
Varázslatos a világa ennek a játéknak. A videó nézésekor abban reménykedtem látok egy kis Prince of Persia szerű mászást, az nagyon tetszett volna ebben a környezetben, de remélem nem csak puzzle játék lesz, hanem ez a hatalmas dög szét is csap pár hadsereget majd a kisfiú szavára :)
4.
4.
KopyAti
Végre végre végre! Számomra ez Ico 2! Remélem ez is lesz olyan mély, és tartalmas!
2.
2.
aRkye
Már lemondtam róla, de most újra felcsigázott. Remélem, nem PS5-ös cím lesz belőle.
1.
1.
maktub
Olyan ronda ez az állat, hogy már szinte szép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...