E3 2015: PS4-re költözik a Heavy Rain és a Beyond

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, a Sony a konferenciája után is tud meglepetésekkel (?) szolgálni, a cég bejelentette, hogy PlayStation 4-re költözik a Quantic Dream két, eddig PlayStation 3-exkluzív kalandjátéka.

A Beyond: Two Souls PS4-es verziójáról már régóta pletykáltak, sőt aki kicsit továbbgondolta a híreket, azt is feltételezhette, hogy a Quantic Dream a Heavy Raint is átírhatja az új generációs PlayStationre.

Nos, minden korábbi találgatás beigazolódott, igaz, a Sony csak a konferenciája után, a PlayStation Blogon jelentette be, hogy PS4-es verzió készül az említett kalandjátékokból. A portok készültének tényén túl nem kaptunk további részleteket, az biztos még, hogy a játékokat együtt és külön-külön is megvásárolhatjuk majd digitálisan, illetve a két cím együtt lemezes formában is kapható lesz.

A megjelenési dátumot még nem ismerjük.

73.
73.
Spectrum
#72: Bezzeg ha hozzászólsz egy boxos hírhez, akkor szemét fanboy vagy, de ők itt flémelnek a ps-játékoknál folyamatosan.
72.
72.
kamgecam
#68: Igaza van,nevetséges amit műveltek.
71.
71.
KopyAti
Gyárékek!
Lehúzás akkor lenne, ha rá lennénk kényszerítve a megvásárlására! De nem vagyunk, ergo opcionális, hogy megveszed, vagy sem.

Megőrülök már ettől a lehúzás szótól!
70.
70.
lacinho01
Nem hiszem hogy olyan hu de szebb lenne majd a beyond pl. Már ps3-ra szép volt , gondolom teljesképernyős lesz
69.
69.
Neo1989
Nekem megvan 3-ra szal ujra nem veszem meg bár biztos szebb meg jobb meg ilyenek akinek... nincs meg annak jó játékot.
62.
62.
BloodyDeath
Én benevezek egy dobozos verzióba. Nekem tetszett nagyon a Beyond Two Souls. A Hevy Rain meg kimaradt az elöző generációban. De így potolhatom. ;)
60.
60.
delphijos
Hogy a remastered mennyire lehúzás azon lehet vitatkozni. Szerintem valami akkor lehúzás ha kötelező lenne megvenni. Ha már megvolt valakinek, és nem igényli az újat, nem veszi meg. Nem lehúzás. Ha nem volt meg, és így sem érdekli, nem veszi meg. Nem lehúzás. Ha nem volt meg, és érdekli, akkor meg megveszi. Nem lehúzás. Na most az akinek megvolt, játszott vele és mégis akarja az újat, de nem ingyen adják, ez lenne a lehúzás?

Én pl. gyakorlatilag 2 évvel a "generációváltás" után bevezetni a visszafele kompatibilitást tartom feleslegesnek. Persze nem akarok vitatkozni senkivel, akinek meg ez kell és örül neki, hajrá. Nem mondom azt se hogy rossz dolog ha van,, de szerintem nem ebbe kéne energiát ölni. Egy ilyen feature jól jöhet "induláskor", de két év után? Még a mostani generációs játékokál sem szédülünk a minőségtől, miért akarnék régi játékokkal játszani ? Akkor már inkább egy remastered. Ha meg már játszottam vele, akkor meg amúgy sem érdekel. Mondom, senkivel sem akarok vitázni, ez az én véleményem. Ez a döntés is inkább a gyér játékfelhozatal miatt születhetett, nem azért hogy a játékosok "kedvében járjanak".....
59.
59.
arcadia
Nekem ez kimaradt eddig. Lehet, hogy most is.. Talán ha lemegy az ára használtan meglépem. Vagy inkább becserélem:)
56.
56.
SLi
a ps4 az első ps-em úgyhogy én csak üdvözölni tudom az ilyen bejelentéseket
55.
55.
ADMlN
#54: A leglényegtelenebb dolgokon akadsz fönn, ami pedig érdekelne arra nem válaszolsz.
A te szintednél nincs lejjebb, nem kell aggódnod amiatt, hogy bárki is leránt.
54.
54.
Spectrum
#52: Már legalább egy héttel előbb kint volt... Na jó, ezt a dedót én hagyom. Lerántottál a szintedre, itt esélyem sincs.
52.
52.
ADMlN
#49: "Igazad van"
Akkor meg ne beszélj zöldségeket. Már legalább egy héttel az E3 előtt kint volt a reveal trailer. Plusz nem is exclusive, abban a vitában az exclusiveokról volt szó.

"Én az Until Dawn-ról tudom, hogy idén megjelenik."
Félreértettél, én azon játékok felől érdeklődöm amiket az E3-on jelentettek. Te erről fantáziáltál anno.

51.
51.
Yami
#27: Szóval nem fanboy vagy, csak rajtad kívül mindenki hülye.
Ez az önáltatás mesterfoka. :D

32: Te már megint kezded a hülyeséget, pedig a jó múltkor már egész értelmes kezdtél lenni...
49.
49.
Spectrum
#45: OFF
Igazad van, a Fallout 4-et már NAPOKKAL az E3 előtt is szivárogtatták. De a hivatalos bemutatás a Bethesda-konferencián történt meg.
Én az Until Dawn-ról tudom, hogy idén megjelenik.
ON
Általában a remasteredek higítják a felhozatalt, de pl. a Bethesda sem jelentett be új AAA-s IP-t, pedig ők nem utaznak remastered-ben egyelőre. Ennek a két játéknak azért is örülök, mert nagyon magas minőségű alkotások, amikkel jó lesz újra játszani.
És azért is örülök, mert a Heavy Rain system seller, együtt adva a kettő pedig még inkább. Több PS4 pedig nagyobb piac, nagyobb piac pedig nagyobb kínálat. :-)
46.
46.
DON GONDOCS
Ha 2őt egybe csomagolva adnák, akkor megérné.
45.
45.
ADMlN
#36: "(amikor kijött a Fallout 4 megjelenési dátuma, hangosan nevettem, mert előzőleg épp azon pörögtél, hogy az E3-as bejelentés évében nem jelennek meg AAA játékok)."
Remélem magadat röhögted ki, mert én azt mondtam, hogy az E3-on bejelentett játék nem jelenik meg ugyanabban az évben, a Fallout 4-et pedig nem az E3-on mutatták be először.
Ha már felhoztad, hol vannak az idén megjelenő nagy PS4 exclusiveok amiket a fent említett topikban flasheltél nekem?
44.
44.
Spectrum
#42: Azért mondtam, hogy két teljesen különböző dolog.

PS3 és PS4 architektúrájában eszméletlen különbségek vannak. Itt sajnos nem lehet csak úgy húzni egyet a felbontáson. A ND a The Last of Us PS4-es fejlesztésekor szívott, mint a torkos borz. Lehet, hogy csak néhány évről beszélünk, de a két rendszer között akkora a különbség, mint anno az Amiga és a PC között volt.

Nyilván egy PC-játék kaphat egyszerűen egy HD texture patch-t, de egy PS3-as játék konvertálása rengeteg munka és pénz, miért is kellene ezt ingyen odaadniuk?
41.
41.
Spectrum
#37: De ez két teljesen külön dolog. PS4-e rengeteg embernek van, akik box-ról vagy PC-ről álltak át. Nekik nagyszerű hír, hogy jön ez a két játék, mert most fognak először játszani vele.

Aki pedig PS3-on tolta, sokaknak szintén nagyszerű hír, hogy felújított verzióban ismét végigjátszhatja.

Ami a PC-t illeti, ott is jelennek meg remasteredek, ha jól tudom a Fahrenheit is kapott HD-verziót, vagy a Grim Fandango, a Homeworld, stb.
39.
39.
ADMlN
#33: Ha adsz egy forrást, megköszönöm, én nem találtam sehol, hogy ne lehetne minden játékot támogatni, de elképzelhetőnek tartom. Amúgy nem hiszem, hogy ez konkurenciát csinál a HD Remasterd-eknek, Látod mennyien vennék meg ezt a játékot is még akkor is ha már egyszer játszották. Csak mert HD.

A hivatalos Ms közlemény szerint 100 játékkal fognak startolni és minden hónapban több száz játékot fognak hozzáadni a listához.

#32: "Nem is tudom ki az igazán elvakult...?"
Én benned elég biztos vagyok.
37.
37.
myrte
#27: Az 50-70%-os kedvezményt ne vond le 2 játék miatt. Tudjuk, hogy nem olcsóbbak, hanem drágábbak voltak a felújított címek, persze ezek voltak a legolcsóbbak a PS4 játékok közül, de az csak mellékes.

Egy PC játékos fityiszt mutatna, ha még egyszer meg kéne vennie egy játékot, hogy jobb grafikán játszhasson vele.
36.
36.
Spectrum
#31: Hű, de megmondtad. .-)

Imádom ezeket a nagy, teátrális mondatokat, még ha néha zöldségeket is beszélsz (amikor kijött a Fallout 4 megjelenési dátuma, hangosan nevettem, mert előzőleg épp azon pörögtél, hogy az E3-as bejelentés évében nem jelennek meg AAA játékok). Továbbra sem győztetek meg, hogy egy jó játék miért ne kaphatna HD-verziót, illetve ha valaki élvezi, hogy egy régi kedvencet újrajátszhat, az sem igazán tiszta, miért fáj nektek.

Bár szerintem ott van a kutya eltemetve, hogy ezek PS-exkluzívok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...