E3 2015: PC-re is jön a felújított Gears of War

Link másolása
Hazai idő szerint hajnalban zajlott le az első PC Gaming Show, ahol kaptunk pár meglepő hírt is. A The Coalition fejese az új show keretein belül jelentette be, hogy PC-re is megjelenik Gears of War: Ultimate Edition.

Rod Fergusson, a The Coalition stúdió fejese jelentette be, hogy PC-re is elkészül a Gears of War: Ultimate Edition. Bár a hír kissé meglepő, a döntésben azért van logika, hiszen az első Gears of War anno számítógépre is megjelent.


A PC-s változat kap pár extrát az Xbox One-oshoz képest: a játék támogatni fogja a DirectX 12-t, emellett akár 4K-s felbontásban is futtathatjuk majd. A framerate-őrültek is örülhetnek, mivel a fejlesztők nem maximalizálják a sebességet, így akár 60 fps fölé is kúszhat a számláló. Az Xbox One-os változat augusztus 25-én érkezik, de a PC-s verzió megjelenési dátumát még nem erősítették meg.

Ha már ott volt Fergusson, rákérdeztek, hogy tartogatnak-e valamilyen hírt még a PC-seknek, de csak annyit mondott, hogy egyelőre nincs több bejelentenivalójuk, és talán később még visszatérhetünk rá.

14.
14.
Spectrum
Már fogalmam sincs ki, de tegnap valaki összevitatkozott velem és bizonygatta, hogy PC-re nem jönnek a remasteredek, mert elég csak a grafikát feljebb venni.

Erre tessék, csak jön még egy remastered PC-re.
12.
12.
crashpipi
Ezt a PC-sek is végigtolták már, úgyhogy felejtős...
11.
11.
Gerovner
Szerintem nem fog jönni a 2-3 rész pc-re.
10.
10.
DON GONDOCS
http://i115.photobucket.com/albums/n300/dude18mtg/trolled1.jpg
8.
8.
roli33
#7: Én is ebben reménykedem.
7.
7.
zsocc-nrg
Az egyik legjobb hír számomra! :) Nem akarok mohónak tűnni de nagyon remélem hogy ezzel nem állnak és hozzák pc-re a 2-3. részt is (ez lenne a logikus).
6.
6.
Mivel az első nincs Steam-re és bejelentettek egy minimális Valve-MS összeborulást is, így reménykedhetünk benne, hogy a remake jön akkor húzhatnak egy strigulát... Én biztos vevő leszek rá. Ha jönne később a többi akkor is számíthatnak rám . :D
5.
5.
drat576
#1: Hát pedig egy 3-as csomagnak lenne értelme, én egyelőre nem látom ezt cáfolva.
4.
4.
Gykrizsi
A 4 biztos nem, de a 2,3-ra van esély
3.
3.
SSJ Gábriel
#1: "egyelőre nincs több bejelentenivalójuk, és talán később még visszatérhetünk rá." A Remény hal meg utoljára... Később ennek kéne következnie...
2.
2.
crytek
EPIC más szó nincs erre!!!

Fable 2-öt is a népnek!
1.
1.
Macifasz
Inkább a hiányzó részeket hozták volna ki PC-re. :-((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...