E3 2015: Törölték a Beyond Good & Evil 2-t?

Link másolása
Sajnos elég hányatott sorsú játék a Beyond Good & Evil 2, melyből hét éve láttuk az első és utolsó trailert. Azóta többször pletykáltak már a project törléséről és folytatásáról is, de újra rossz hírek érkeztek.

Már több mint 8 éve, hogy bejelentették a Beyond Good & Evil második részét, amivel kapcsolatban már rengetegszer kerültek elő olyan szóbeszédek, melyek szerint törölték a projektet. Tavaly azonban a sok negatív pletyka után jó hírek érkeztek: több jel is arra utalt, hogy továbbra is fejlesztik a játékot. Tavaly augusztusban félreérthetetlen utalásokat tettek arra, hogy Michael Ancel továbbra is rajta van a projecten.

 

Idén azonban fordult a kocka, és pont az ellenkezőjéről szólnak a pletykák. A Ubisoft szerint Michael Ancel nagyon elfoglalt és jelenleg a Wild Sheeppel dolgozik - ebből arra következtethetünk, hogy nincs ideje a Beyond Good & Evil 2-re. Emellett a Gamespot egyik újságírójának értesülései szerint a projekten már senki sem dolgozik, mivel az eredeti csapat már szétszéledt.

Ezek után nehéz eldönteni, hogyan is áll akkor a játék fejlesztése. Nagyon úgy tűnik, hogy már maga a kiadó sem tudja, hogy mi legyen a Beyond Good & Evil 2-vel.

Update! Az IGN-re felkerült egy interjú (melyet azóta töröltek), amiben a Ubisoft marketingfőnöke, Tony Key megerősítette, hogy Ancel nem dolgozik a Beyond Goog & Evilön. Emellett hozzátette, hogy nincs mit mondaniuk a játékról, de értékelik, hogy ennyi embert érdekel még.

5.
5.
PS4jacksony
Ez érdekes ,hogy nekünk kell találgatni ,hogy várjunk e egy 8 éve bejelentett játékra.Ez az idő nagyon nagyon sok.Ha ez idő alatt nem tudták megcsinálni ott igen komoly gondok lehetnek.De ha már valóban nem készül legalább szólhatnának,hogy töröltük te hülye ne várd....
3.
3.
Szerintem amikor meglátták az új konzolokat, rájöttek, hogy ez a generáció sem elég erős ahhoz, amit ők véghez akarnak vinni. :D Majd újabb sokéves várakozás után talán..
2.
2.
PaulMarloW
Dekár hogy törölték:(
1.
1.
izolee69
Kar erte, az elso resz (vagyis inkabb helyesebben fogalmazva az egyetlen megjelent resz) nagy kedvenc volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...