E3 2015: Részletek a Nier új részéről

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix tegnapi konferenciáján mutatkozott be a 2010-ben megjelent Nier új része, amit a Platinum Games csapata készít. A NieR New Project néven futó fejlesztésről Yoko Taro, a játék rendezője mesélt a Famitsunak.

Tegnap hivatalosan is bemutatkozott a 2010-es Nier legújabb része, ami egyelőre csak Nier New Project munkacímen fut. A Square Enix konferenciáján gyakorlatilag semmit se tudtunk meg a Platinum Games fejlesztéséről, a Famitsu azonban sikeresen kifaggatta a játék rendezőjét, Yoko Tarót.


Taro az interjúban elmondta, ez a rész nem a 2010-es eredeti folytatása lesz. Ugyan a játék világa kapcsolódni fog az előző részhez, de a történet attól már teljesen független lesz. Ez az új rész a jövőben játszódik majd. A rendező azt is megerősítette, hogy az előző részből ismert karakterek közül többen is visszatérnek, de központi szerepet már nem töltenek majd be a történetben.

Ami a harcrendszert illeti, azt leginkább úgy lehet leírni, mint fegyveralapú akció, ahol a Drakengardban megismert rendszer köszön majd vissza. Jelenleg a játék közel 10 százaléka van készen, és idén ősszel további infók érkeznek majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...