Nier: Automata PC, PS4

Folytatódik a Nier.

Ma este jelenik meg a NieR: Automata-anime

A népszerű videójáték anime adaptációja ma estétől lesz streamelhető a Crunchyrollon.

Januárban érkezik a NieR: Automata Ver1.1a című anime

Új kedvcsinálót, vele pedig napra pontos premierdátumot kapott a NieR: Automata nyomán készülő animesorozat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hetünk kevésbé lesz sűrű, mint a korábbiak, de azért így sem maradunk játszani- és néznivaló nélkül. Lássuk a heti premierek listáját!

Januárban érkezik a NieR: Automata animéje

NieR: Automata Ver1.1a címen kap animált feldolgozást PlatinumGames remekműve. A sorozatban 2B és 9S is az eredeti hangján tér vissza - őket már a rövid teaserekben is viszontláthatjuk.

Újra mozgásban a Nier: Automata switches változata

Ugyan régen láthattuk a Nintnedo Switchre készülő Nier: Automatát mozgás közben, most viszont újra lehetőségünk van erre.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Anime-sorozatot kap a Nier: Automata

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a mai nap folyamán hivatalosan is megerősítést nyert, hogy tévés anime-sorozatot kap a Nier: Automata. Egy teaser trailert leszámítva egyelőre semmit nem tudni a projektről.

Szabad a vásár a PlatinumGames felett

Miközben a videojátékok világát óriási felvásárlások rengetik meg, a PlatinumGames vezérigazgatója is bevallotta, hogy nem feltétlenül bánná, ha valaki őket is felkarolná - persze csak akkor, ha a stúdió megtarthatná a kreatív szabadságát.

Három játék jár ezúttal a PlayStation Now-hoz

A nyár utolsó hónapjában sem maradnak új játékok nélkül a PlayStation Now előfizetői. Holnaptól három játékhoz férhetünk majd hozzá, hogy android szabadságharcossá, cybernindzsává vagy komikus szörnyek hősévé váljunk.

Pár nap múlva frissül a steames NieR: Automata

Idén derült ki, hogy négy évvel premier után, hamarosan végre megérkezik az első PC-s patch a NieR: Automatához, ami a játék technikai állapotát hivatott korrigálni - ezúttal már a Steamen is. A javítás pedig most megjelenési dátumot is kapott.