Nier: Automata PC, PS4

Folytatódik a Nier.
Típus: Akció, hack and slash, szerepjáték

NieR: Automata - túl a 4 millión

A 2017-es megjelenés óta több mint 4 millió példányban kelt el a PlatinumGames alkotása, melynek kapcsán a fejlesztők még egy ünnepi videót is közzétettek, ahol köszönetüket fejezik ki a játékosoktól kapott bizalomért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei év egyik legjobb napja játékos szempontból egyértelműen február 15. volt, a Metro Exodus, a Far Cry: New Dawn és az Anthem korai hozzáférésű megjelenésével. Ennek ellenére a héten sem fogunk unatkozni.

Februárban jön a NieR: Automata új kiadása

Miután az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal lelőtte a poént, a Square Enix formálisan is bejelentette a NieR: Automata: Game of the YoRHa Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddigi kiegészítőt tartalmazza.

NieR: Automata - jön a Game of the Year-kiadás

Egész pontosan a Game of the YoRHa-kiadás. Az ESRB már korhatár-besorolást is adott a csomagnak, így a PC-s és PlayStation 4-es játékosok akár már készülhetnek is az összes DLC-vel érkező csomagra.

Nyugatra is eljutnak a Nier: Automata-könyvek

Európában és Amerikában is hatalmas siker lett a tavaly februárban megjelent Nier: Automata. A játék világát több regény is kiszélesítette már Japánban, s úgy tűnik, hogy ezek hamarosan hozzánk is eljuthatnak.

Végre Xbox One-ra is befutott a NieR: Automata

Hiába csak az idei E3-on jelentették be a NieR: Automata Xbox One-os változatát, már az expó előtt nyílt titokként kezeltük az új verziót. A Become as Gods Edition a minap vált elérhetővé digitális formában a Microsoft konzoljára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

E3 2018: Fél óráig pörög az xboxos NieR: Automata

Az E3 ideje alatt jelentette be, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a PC-s és PlayStation 4-es premier után most nyáron Xbox One-ra is megjelenik a PlatinumGames akciójátéka, a NieR: Automata.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: Xbox One-ra is jön a NieR: Automata

Noha a Square Enix konferenciájára csak holnap kerül sor, a japán kiadó már most megerősítette, hogy a NieR: Automata Xbox One-on is tiszteletét teszi. A PlatinumGames remekműjére nem is kell sokat várnunk.