E3 2015: Kamerás felvételeken az új Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft konferenciáján mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első gameplay ízelítője, amit most újabb, a kiállításon kipróbálható változatról rögzített, hétpercnyi felvétellel tudunk megfejelni.

Az E3-as gameplay bemutató után újabb, eddig nem látott játékmenet pillanatokat is tudunk mutatni az Xboxon november 10-én boltokba kerülő Rise of the Tomb Raiderből. Ezeken a már sokat mutogatott havas helyszín látható. Az egyik felvételen Lara egy hatalmasra nőtt grizzly medvével küzd, míg a másikon is szerephez jut a medve, de a hangsúly sokkal inkább az éjszakai küldetésen van, ahol Lara egyesével cserkészi be a rosszfiúkat.


13.
13.
dzsiádzsó
#11: Előző játékból is tudok hasonló 5 percet összevágni, amire ezt mondtuk volna, aztán mégis év egyik legjobb címe lett ;)
12.
12.
Nicodemus
Mivel az elozo resz egy kozel tokeletes jatek volt, igy csak csiszolniuk kellett rajta. A hangulat ismetelten kaprazatos. Remelem nem kell sokat varni a pc portra.
11.
11.
kopic
Nem valami nagy durranás...
10.
10.
medson
#5: Kemuri! hiányoztál már nagyon.. :D

Én csak a nagyon régi részekkel toltam, de szerintem bele vetem magam újra, remélem nem csalódok.
8.
8.
A Pulyka
#2: Szerintem nagyon konnyu volt az elso. Nem is tudom meg e haltam egyáltalán az ejtoernyos jeleneten kívul máshol.
7.
7.
KeXxX
#6: És ez kellett a Microsoft-nak.. kb. semmi újdonság nincs benne.
6.
6.
Stranger
Hát ez eddig ugyan az mint az előző...
5.
5.
PaulMarloW
#2: kell nehéz legyen túlélő :D
4.
4.
Engem egyelőre az zavar továbbra is, hogy embertelenül nagyot ugrik.
3.
3.
dzsiádzsó
#2: Ezzel azért nem értek egyet, a maga idején egy TR sokkal nagyobbat ütött, mint a mostani(ak), persze jól sikerültek, de van hová fejlődni bőven még. Egy-egy titkos átjáró felfedezésének örömét, az ügyességi játékok élvezetét, magát a felfedezés és ismeretlen megismerésének élményét sem adja ez az új rész úgy vissza, mint a régiek, persze hoz sokminden mást helyette.
Az nagyon hiányzik, hogy több országban játszódjon, most legalább lesz 2 helyszín, remélem lesz majd valami DLC is amiben a régi részekhez hasonló módon kalandozhatunk.
2.
2.
vegeku2003
Új Tombraider sokkal jobb mint a régiek voltak az elöző résszel sokat toltam remélem ez nem lesz olyan nehéz.
1.
1.
dzsiádzsó
Karakter animációk a régi részből valók, kicsit csalódás ez, úgy érzem a legfontosabb dolog az volt, hogy a sikert meglovagolva, minél előbb egy új részt toljanak elénk.
Annyira nem vagyok lenyűgözve, jók a harcok, de ha TR a játék neve legyen némi Tomb Raider is, mert ezt megint hívhatnák akárhogy, a fán ugráló Assassin Creed feeling nem jött be. A mozgások ilyen grafikai megjelenítés mellett kifejezetten esetlenek voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...